19 / 04 / 2024

Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ediliyor!

 Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. 4-12 yaş arası çocuklara eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girecek.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. 4-12 yaş arası çocuklara bale, jimnastik, İngilizce, satranç, fitness gibi çeşitli dallarda eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, kentin 17 ilçesine Çocuk Kültür Sanat Merkezi kazandırma sözünü tuttu. Sarıgöl ilçesinde inşaatı başlayan Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin ardından, Turgutlu’da da 200 metrekarelik boş alanda inşaat çalışmaları başladı. Selvili Tepe Mahallesi Hilmi Pekcan İlkokulu ve Niyazi Üzmez Camii arasındaki boş alanda inşaatı süren merkezin, kısa bir süre içinde bitirileceği öğrenildi. 4-12 yaş arasındaki çocuklara uzman eğitimciler tarafından kaliteli eğitimin verileceği merkezin anaokulu imkanı da sunacağı belirtilirken, merkezde bale, ritmik jimnastik, halkoyunları, resim el sanatları, keman, gitar, İngilizce, matematik kursları da verileceği kaydedildi. Yetişkinler için fitness gibi birçok kurs imkanı sunan merkezi Turgutlu’ya kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Manisa merkezindeki tüm hizmetleri tüm ilçelerimize götüreceğiz diye söz vermiştik. İşte bu hizmetlerle sözümüzü tuttuğumuzu kanıtlıyoruz. Özellikle ilçelerde Çocuk Kültür Sanat Merkezleri açacağız demiştik. Biz çocuklarımızın en güzel ortamlarda eğitim görmesini ve tüm olanaklara sahip olmasını istiyoruz. Her ilçemizde çocuklarımız için kültür sanat merkezleri olacak. Biz daha işe yeni başladık. 17 ilçesiyle Manisa kültür ve sanat şehri olacak” diye konuştu. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön