26 / 04 / 2024

VakıfBank kira ödeme sistemi

VakıfBank kira ödeme sistemi

VakıfBank, ev sahipleri ile kiracılar arasında ‘güven’ köprüsü kuruyor. VakıfBank’ın yeni hizmeti ‘Kiram Güvende’ sayesinde kira günü geldiğinde hesapta yeterli bakiye bulunmasa bile ödemeler otomatik olarak gerçekleştiriliyor. 

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli Mobil Temassız Ödeme kampanyasıyla müşterilerine her 200 TL alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan kazandırıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi ile 550 bin TL alabilirsiniz! Aylık taksit tutarı bakın ne kadar?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kamu bankalarından cazip teklifler peşi sıra gelmeye başladı! 550 bin TL kredi ile Vakıfbank, en uygun ödeme koşullarını duyurdu.

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank, emeklilere 30 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Başvuruların son tarihi 31 Mart 2023 olacak ve ödeme alabilmek için o tarihe kadar başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Vakıfbank duyurdu! Emeklilere 100.000 TL ödeme yapılacak! İşte detaylar!

Vakıfbank emekli vatandaşlara 100.000 TL ödeme yapılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Vakıfbank'tan para ödemesi yapılacak... Vakıfbank'tan açıklama geldi

Vakıfbank tarafından yapılacak ödeme hakkında açıklamada bulunuldu. Vakıfbank'tan yapılan açıklamanın detayları şu şekilde...

Bankalar bir biri ile yarışa girdi! Vakıfbank kısa bir süre önce açıkladı! Hemen siz de başvurun, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda beliren Vakıfbank'tan inanılmaz bir kampanya yaptı. Bunları yapana ödeme yapacak! Peki, Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? İşte bütün ayrıntılar...

Vakıfbank'tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda beliren Vakıfbank'tan inanılmaz bir kampanya yaptı. Bunları yapana ödeme yapacak! Peki, Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? İşte bütün ayrıntılar...

Vakıfbank’tan emeklilere 15 bin lira düşük faizli kredi!

Emekli vatandaşlara Vakıfbank’tan güzel haber geldi. Milyonlarca kişiye 15 bin lira ödeme yapılacağı açıklandı. Düşük faizli kredi kampanyasına ilişkin araştırmalar başladı. İşte Vakıfbank tarafından verilen 15 bin liralık kredi hakkında tüm ayrıntılar…

Emekli promosyonunda yeni zirve! Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank peş peşe zammı duyurdu!

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyon miktarlarını güncelledi. SGK tarafından yapılan güncellemeyle emekliler toplamda 5.000 liraya kadar promosyon alabilecek. Müşteri getirme, otomatik fatura ödeme gibi talimatlar vermeye gerek olmadan bu miktarlara ulaşılacak.

VakıfBank kira ödeme sistemi Haberi

VakıfBank kira ödeme sistemi

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası VakıfBank, müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan geniş hizmet yelpazesine bir yenisini ekledi. Türkiye’de bir ilk olan ‘Kiram Güvende Sistemi’, ev sahiplerine kira tahsil garantisi verirken, kiracılara finansal destek sağlıyor.

Bu hizmet kapsamında kira ödeme gününde kiracının hesabından ev sahibine otomatik ödeme gerçekleştirilebiliyor. Kiracının hesabında yeterli bakiye olmaması durumunda kira bedeli kiracının kredi limitinden çekilerek ev sahibinin hesabına aktarılıyor. Ev sahiplerinin kira ödemelerinin ödenmemesinden endişe duymasının önüne geçen hizmet, yeni ev kiralayacak olanların da işini kolaylaştırıyor.

12 ay boyunca sadece Türk Lirası cinsinden yapılan mesken nitelikli gayrimenkullerin kira ödemelerini kapsayan hizmetten faydalanmak için kiracıların VakıfBank müşterisi olması gerekiyor. VakıfBank müşterisi olmayan ev sahibi ve kiracılar da şubelerden yapacakları başvuruyla sisteme dahil olabiliyor.