20 / 04 / 2024

Vakko Nişantaşı mağazası

Vakko Nişantaşı mağazası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

City's Nişantaşı yılbaşında açık mı?

City's Nişantaşı, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı yılbaşında açık mı? City's Nişantaşı yılbaşında kaçta açılıyor? İşte City's Nişantaşı 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Eren Adalı, Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Dekorasyona meraklı elitler için yeni bir mağaza açıldı. Ünlü işadamı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, ev dekorasyonuna sanatsal bir yorum katmak amacıyla İtalya'nın seçkin mobilya markalarını tek çatı altında toplayarak Ayn Design adıyla Nişantaşı'nda bir mağaza açtı.

City's Nişantaşı Kurban Bayramı çalışma saatleri!

City's Nişantaşı hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte City's Nişantaşı Kurban bayramı çalışma saatleri...

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Vakko Nişantaşı mağazası Haberi

Vakko Nişantaşı mağazası

Yatırımlarına devam eden Vakko, yeni mağazacılık konsepti Vakko Nişantaşı'nın açılışını gerçekleştirdi. Fortune'da yer alan habere göre, Vakko yenilikçi hizmet anlayışıyla perakendeye çağdaş bir yorumlara katacak olan dört katlı mağazasıyla yer alacak.

Vakko 2021 yılının ilkbahar-yaz koleksiyonu ise Vakko Nişantaşı açılışına özel olarak gerçekleştirilen defile ile sunuldu.

İlk defa Nişantaşı ile buluşan Vakko Patisserie'de Michelin yıldızlı şeflerin danışmanlığında hazırlanan dünya lezzetlerinden seçkilerin dışında Fransız patisserie'lerinin imza pastalarına ve Vakko Chocolate'ın eşsiz çikolata çeşitlerine kadar oldukça geniş bir yelpaze bulunuyor.

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube...