20 / 04 / 2024

Validei Atik inşaat adres

Validei Atik inşaat adres

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi açıldı!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdunnur Yalçın, Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen imzasıyla kuruldu.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi inşaatında sona gelindi!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesi içinde inşaatı süren ve şu ana kadar 10 bin ton taş kullanılarak yapılan cami, tamamlandığında 25 bin kişiye hizmet verecek. Atik, cami kubbesinin 36 metre çapıyla önemli bir büyüklüğe sahip olduğunu aktardı.

Yozgat Celal Atik Orta Okulu inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına başlanan Celal Atik Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, okul inşaatının bu eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışanlardan söz aldı.

Yüksel Atik İnşaat'ın ortaklıklarını bitirme davasında son durum!

Karaman Sulh Hukuk Mahkemesi, Yüksel Atik İnşaat Mobilya ve Ağaç Sanayi Limited şžirketi'nin açtığı dava sonucu  tarafından ortakları Mehmet Kaptan ve şžerife Ekinci'ye duruşma gününü bildirmek amaçlı ilan yayımladı

Atik İnşaat eleman alacak

Atik İnşaat, Kadıköy'deki inşaat firması için eleman alacak

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Validei Atik inşaat adres Haberi

Validei Atik inşaat adres

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi konusu:
A-1-ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatını yapmak (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, kapalı spor tesisi, vb). ikamet amaçlı binaların inşaatını yapmak (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar,vb.).. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Fulya Mah. Vefa Deresi Sok. No:15/1...