29 / 03 / 2024

Van Erciş Karayusufpaşa Camii açıldı

Van Erciş Karayusufpaşa Camii açıldı

Depremin yıktığı Karayusufpaşa Camii 10 milyon liraya yenilendi. 2 bin 500 kişi kapasiteli camiyi açan eski Başbakan Yardımcısı Atalay, birlik mesajları verdi.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken mesai arkadaşı; Citroen Jumpy Van fiyat listesine şaşırtmamak elde değil

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Citroen Jumpy Van'ın Nisan ayı fiyatları da dikkat çekti. İşte Citroen Jumpy Van 2023 Nisan güncel fiyat listesi...

Renault Express Van fiyatlarında son dakika! Hemen bakın! 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault Express Van fiyatları resmen açıklandı. Fransız otomobil üreticisi Renault'un otomobil fiyatları belli oldu. İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

TOKİ, Van Erciş’de 830 sosyal konut yapacak!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Erciş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Erciş 2022 sosyal konut projesi...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

TOKİ Van Erciş'teki 419 dükkanı satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 419 adet iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Van'da inşa edilen 1000 konutun hak sahibi belli oldu!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İran merkezli deprem sonrasında yıkılan evler için inşa edilen 1000 konut için hak sahiplerinin belirlendiğini dile getirdi. 

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Van Erciş Karayusufpaşa Camii açıldı Haberi

Van Erciş Karayusufpaşa Camii açıldı

Depremin yıktığı Karayusufpaşa Camii 10 milyon liraya yenilendi. 2 bin 500 kişi kapasiteli camiyi açan eski Başbakan Yardımcısı Atalay, birlik mesajları verdi.


Van’ın Erciş İlçesi’nde depremin yıktığı Karayusufpaşa Camii yeniden ibadete açıldı. 2 bin 500 kişi kapasiteli caminin yapımı 10 milyon liraya mal oldu.


Van’da 23 Ekim 2011’de yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremde yıkılan Karayusufpaşa Camisi’nin yerine yaptırılan cami törenle ibadete açıldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 10 milyon liraya yaptırılan 2 bin 500 kişilik caminin ibadete açıldığını belirten Atalay, çok hayırlı bir vesileyle Erciş’te bir araya geldiklerini ifade etti.


Deprem günlerinin ardından bölgeye yatırımlarının devam ettiğini anımsatan Atalay, şöyle konuştu:


“Deprem günlerini hep birlikte yaşadık. Allah bir daha o acıları göstermesin. İlk akşam başbakanımızla birlikte geldiğimizde hala sarsıntılar devam ediyordu. O günden...