18 / 04 / 2024

Vangölü Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Salih Atabay

Vangölü Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Salih Atabay

Vangölü Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Salih Atabay, Van'ın büyükşehir olmakla beraber tarla ve gayrimenkul yönünde her geçen gün daha çok değer kazanan bir bölge olduğunu söyledi...

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, nasıl ödenir?

Ev sahibi olmanın getirdiği sorumluluklardan biri de emlak ve çevre temizlik vergisini ödemektir. Bu vergi türü de diğer vergiler gibi belirli bir amaçla ve belirli bir süre içinde ödenmelidir. Peki emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, neden ve nasıl ödenir? İşte daha detaylı bilgiler…

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Nc Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nc Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mohammad Sohel, Muhammed Fathah Nedumkandathıl Cheri, Nadeem Musthafa ve Suhaıb Kundıl ortaklığında kuruldu.

Vangölü Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Salih Atabay Haberi

Vangölü Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Salih Atabay


Vangölü Emlak ve Gayrimenkul Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Salih Atabay, emlak yatırım için Van'ın en cazip il olduğunu belirtti.


Van'ın büyükşehir olmakla beraber tarla ve gayrimenkul yönünde her geçen gün daha çok değer kazanan bir bölge olduğunu, bu tür yatırım düşünenler için Van ideal bir yer olduğunu ifade eden M.Salih Atabay, “1998 den beri emlak işiyle uğraşıyorum. Son dönemlerde emlakta deprem süresi içerisinde ve bununla beraber olan kriz her yerde olduğu gibi Van’ı da etkilemiş. Ancak depremle birlikte Van büyükşehir olarak bir statü kazandı. Dolayısıyla bu statü genel anlamda Van’ı genişletecek ve büyütecek. Her gelişim ve her büyümede bir kriz vardır. Bir sancılı süreç vardır. Bu sancılı süreçten geçiyoruz. Dolayısıyla emlak piyasasındaki sıkıntıda bu imar durumlardan ve Van büyükşehir yeni...