25 / 04 / 2024

Varol Tezmen biyografi

Varol Tezmen biyografi

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

İlkin Kilerci’nin acı günü!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci'nin annesi İlknur Varol Kilerci vefat etti.

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Varol tarafından kuruldu.

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hasan Varol, Necip Hallaç ve Fatih Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Varol tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Furkan Varol tarafından kuruldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Varol Tezmen biyografi Haberi

Varol Tezmen biyografi

Varol Tezmen kimdir?

Varol Tezmen, 12 Aralık 1956 İstanbul doğumlu. 1974'de Pertevniyal Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İşletme Bölümü'nden 1978 yılında mezun olan Varol Tezmen bugün, Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü. 


Tezmen, 1979'da Koç Holding'te Beko Ticaret A.Ş.'de satış şefi olarak görev başladı. 1987 yılında Simtel Pazarlama A.Ş.'de satış müdürü olan Varol Tezmen, bu görevine 1992 yılına dek devam etti. 


Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen 1994 yılında Metur Müşteri Hizmetleri A.Ş.'de pazarlama müdürü oldu. Tezmen bu görevinde Capitol AVM'de işyerlerinin ve ortak alanların kiraya verilmesi ile ilgilendi. 


Tezmen, 1996-2002 yılları arasında Sihirgaz Tic. San. A.Ş.'de genel müdür; 2002-2003 yılları arasında Bizimgaz Tic. ve San. A.Ş'de satış müdürü olduktan sonra 2005 yılında Taşyapı...