26 / 04 / 2024

varyant karşıyaka ulaşım

varyant karşıyaka ulaşım

Varyant Karşıyaka daire fiyatları 235 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Varyant Karşıyaka projesinin 2015 yılında tamamlanıp, teslim edilmesi planlanıyor...

Varyant Karşıyaka ulaşım!

Varyant Karşıyaka ulaşım ; İzmir'de Oyak Sitesi Blokları'nın karşısında yer alan Varyant Karşıyaka Evleri Mustafa Kemal Mahallesi, Çevre Yolu Çıkışı, Karşıyaka/İzmir adresinde inşa ediliyor...

Varyant Karşıyaka ne zaman teslim?

Varyant Karşıyaka ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin 325 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Karşıyaka Varyant ulaşım!

Karşıyaka Varyant ulaşım kapsamında detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje, İzmir'de yükseliyor

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

varyant karşıyaka ulaşım Haberi

varyant karşıyaka ulaşım


Kumko Yapı ve Kumova İnşaat işbirliği ile İzmir Karşıyaka'da yükselen Varyant Karşıyaka projesi 8 blok olarak inşa ediliyor. Varyant Karşıyaka projesi 1332 adet daireden meydana geliyor.


Varyant Karşıyaka daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Varyant Karşıyaka Evleri'nde bloklar 3, 6, 14 ve 18 katlı olarak yükseliyor. Varyant Karşıyaka projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, squash, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Varyant Karşıyaka teslimler!


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin tasarlandığı Varyant Karşıyaka teslimlerinin 2015 yılında yapılması hedefleniyor.


Varyant Karşıyaka daire fiyatları!


Varyant Karşıyaka daire fiyatları 2+1 dairelerde 235 bin TL'den başlarken, 3+1 dairelerde 450 bin TL'den başlayarak satışa devam ediliyor.


Varyant Karşıyaka ulaşım!


Varyant Karşıyaka projesi Kaya Prestige Konutları'na yakın konumda bulunuyor. İzmir...