26 / 04 / 2024

vasfi egeli

vasfi egeli

Halaskargazi Caddesi ile Abide-i Hürriyet Caddesi arasındaki adacıkta yer alan başmimarlığını Vasfi Egeli'nin yaptığı, 500 kişi kapasiteli yapılacak olan Şişli Cami'nin temeli 22 Haziran 1945 yılında merasimle atılmış.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Faith'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Akdeniz, Hakan Atakul ve Vasfi Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın davasıyla ilgili yeni gelişme!

Şeker Finansal Kiralama, Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.  aleyhine açılan davada Asliye Ticaret Mahkemesine verilecek bir dilekçe ile İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda oy birliğiyle karar verdi.

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Egeli Proje tarafından İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilen Egeli Style Evleri satışa çıktı. Proje 2020 yılının Ocak ayında teslim edilecek... 

Egeli turizmcilerden Maraş'a yatırım planı! 

KKTC Başbakanı Ersin Tatar Maraş'ın yeniden turizme kazandırılması amacıyla Türk turizmcilere yaptığı çağrı karşılık buldu.Egeli turizmciler, hazır olduklarını, yapılacak anlaşmalar sonrası bölgede konaklama tesislerini hizmete sokabileceklerini ifade etti.

Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Belediye Başkanı oldu! 

Artvin'in Arhavi ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Vasfi Kurdoğlu kazandı....

Çiğli'ye Millet Bahçesi müjdesi!

AK Parti Çiğli Adayı Okan Korkmaz, projelerini Egeli Sabah’a anlattı. İzmir’in en büyük sorunu Harmandalı çöplüğünü kaldıracaklarını belirten Korkmaz, “Yerine Millet Bahçesi yapacağız” dedi

Vcp İnşaat Malzemeleri Tekstil Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vcp İnşaat Malzemeleri Tekstil Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 50 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Canpolat tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Habertürk Egeli Gazetesi'nin köşe yazarlarından Osman Gençer bugün köşesinde kentsel dönüşüm konuyla ilgili bir yazı yazdı. İşte o yazının detayları..

vasfi egeli Haberi

vasfi egeli

                           

                            Şişli Cami


Yeniden yapılacak caminin temeli dün merasimle atıldı.


Şişli muhitinin başlıca ihtiyaçlarından olan Şişli Cami'nin açılış töreni dün kalabalık davetliler önünde yapılmıştır. 

Törende Vakıflar Umum Müdürü Fahri Kiper, Beyoğlu Vakıflar Müdürü, İstanbul Müftüsü de bulunmuştur.

Beyoğlu Vakıflar Müdürü Ertemi açılış nutkunda ezcümle demiştir ki : Bazı hayırsever tüccarlar ve bilhassa Gürün kardeşler Şişli'de ihtiyaç his olunan caminin yapılmasına büyük yardımlarda bulunmuşlardır.

Caminin Türk stilinde beş yüz kişi alabilecek büyüklükte yapılacağı öğrenilmiştir. Davetlilere açılış yarinde yeni...