26 / 04 / 2024

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Egeli Proje

Proje: Egeli Style Evleri

Egeli Proje tarafından İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilen Egeli Style Evleri satışa çıktı. Proje 2020 yılının Ocak ayında teslim edilecek... 



İzmir'in Güzelbahçe bölgesinde hayata geçirilen  Egeli Style Evleri  kişiye özel ödeme koşulları ve lansmana özel peşinde yüzde 10 indirim fırsatıyla satışa çıkarıldı.

Egeli Proje, İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde, otoyol bağlantısına 1 kilometre mesafede yer alan Egeli Style Evleri’nde yaşayanlara hem tercih hem de konfor alanı vadediyor.

Her blokta 2 adet bahçe ve 2 adet teras dubleksi olan 4 blok ve 1 adet 4 katlı ikiz villadan meydana gelen Güzelbahçe Egeli Style projesinde her köşesi özel olarak tasarlanmış peyzajlı yeşil alanlara doğa ile iç içe, eşsiz bir mimari eşlik ediyor.

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Çevreci Bina ve Yeşil Çatı

Egeli Style Evleri projesi, doğal ışıktan faydalanma, efektif iklimlendirme, artırılmış iç ortam kalitesi ve çevre dostu malzeme ile standart konutlara oranla yüzde 40'a varan enerji tasarrufu sunuyor. Projeyi estetik görünümü ve mükemmel yalıtım özelliği ile evinizi yazın serin, kışın sıcak tutan yeşil çatılar tamamlıyor. 

Doğanın ve Hayatın Tam Ortasında

Proje konum olarak Macrocenter, Migros ve özel okullara yürüme mesafesinde, İzmir'e ve Çeşme'ye 25 dakika, Urla'ya 15 dakika mesafede yer alıyor. Egeli Style Evleri daha fazla yeşil, daha fazla sağlık ve çocuklarınıza daha fazla özgürlük için projeyle bütünleşik çevre düzenlemesi ile bir adım öne çıkıyor.

7/24 tam donanımlı güvenlik hizmeti, yerden ısıtma, doğalgaz ve akıllı ev sisteminin bulunduğu Egeli Style Evleri, peşinde yüzde 10 indirim fırsatı ve kişiye özel ödeme koşulları ile 2020 yılının Ocak ayında teslim edilmek üzere satışa çıkarıldı. 

We: www.egelistyle.com
Web: www.egeliproje.com 
 


projeye sor



Geri Dön