18 / 04 / 2024

Vatan metrobüs durağı son durum

Vatan metrobüs durağı son durum

Edirnekapı ile Bayrampaşa metrobüs durakları arasında kalan Vatan Durağı kullanılmıyor. Durak için yapılan üst geçite çıkan yaya yollarının sonu da otoban bariyerleriyle bitiyor. Vatandaşlar ise otobandan geçerken ölüm riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Metrobüs hattı Silivri'ye uzatılacak mı?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metrobüs hattı Silivri'ye uzatılmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hattı Silivri'ye kadar uzatılıyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbulluların beklediği metrobüs müjdesini verdi. Emecen, "Planlanan Beylikdüzü-Silivri güzergahı ile İstanbul halkı hızlı ve konforlu ulaşım hizmetlerinden birine daha kavuşacaktır." açıklamasında bulundu.

Fortis Sinanlı 2017 Mayıs fiyatları!

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Fortis Sinanlı projesi, Fikirtepe metrobüs durağının hemen önünde yer alıyor. Projede güncel fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

Silivri'ye metrobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına müjde verdi. Topbaş, "Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz." dedi.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Koşuyolu otobüs durağının kaldırılmasına ilişkin 7 sorun mecliste!

İstanbul'da bulunan Koşuyolu otobüs durağının kaldırılmasına ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Büyükçekmece Silivri hattına metrobüs geliyor!

İlker Gürbüz toplu ulaşım sorununu çözmek için Kadir Topbaş ile yaptıkları görüşmenin detaylarını açıkladı. Büyükçekmece Silivri hattı üzerindeki metrobüs projesine başlandığını belirten Gürbüz, metronun da 2019 projelerine dahil edileceğini söyledi.

Vatan metrobüs durağı son durum Haberi

Vatan metrobüs durağı son durum


Edirnekapı ile Bayrampaşa metrobüs durakları arasında kalan Vatan Durağı kullanılmıyor. Durak için yapılan üst geçite çıkan yaya yollarının sonu da otoban bariyerleriyle bitiyor. Durağın kullanılmadığından habersiz vatandaşlar ise otobandan geçerken ölüm riskiyle karşı karşıya...