26 / 04 / 2024

vatanda honor band 6 akıllı bileklik

vatanda honor band 6 akıllı bileklik

Vatan Bilgisiyar, HONOR BAND 6 Akıllı Bilekliği internete özel uygun fiyatıyla satışa sundu. Vatan Bilgisiyar'ın internet sayfasına göz atabilirsiniz. Peki, Vatan Bilgisayar'da HONOR BAND 6'nın fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Uzun zamandır çıkması bekleniyordu! Honor Band 7 tanıtıldı... İşte fiyat ve özellikleri

Akıllı bileklik Honor Band 7, çok iddialı özellikleri ve çıkması merakla beklenen akıllı bileklik alıcılarını bekliyor. 

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Dolar 70 lira olacak! Ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Yatırımcılar ve vatandaşlar tedirgin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 18 lira bandında seyir etmesi ile birlikte öngörülerine devam etti. Geçer’in açıklamaları yatırımcıları tedirgin ederken vatandaşlarda ise paniğe sebep oldu. İşte detaylar…

A-101'de Huawei Honor Band 4 akıllı Running bileklik satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda en çok tercih edilen akıllı bilekliler, Huawei Honor Band 4 markası en çok tercih edilen markaların arasında yer alıyor. Peki, A-101'de Huawei Honor Band 4 akıllı bileklik ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisiyar'da HONOR BAND 6 Akıllı Bileklik satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisiyar, HONOR BAND 6 Akıllı Bilekliği internete özel uygun fiyatıyla satışa sundu. Vatan Bilgisiyar'ın internet sayfasına göz atabilirsiniz. Peki, Vatan Bilgisayar'da HONOR BAND 6'nın fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

A-101'de Honor Band 5 Amoled Ekran Akıllı Bileklik satışta! İşte 26 Mart 2022 fiyat bilgisi!

A-101'de Honor Band 5 Amoled Ekran Akıllı Bileklik satışta.İşte 26 Mart 2022 fiyat bilgisi!

Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bandırma Yalı Caddesi'ndeki metruk binada yıkım tehlikesi!

Balıkesir Bandırma Yalı Caddesi’ndeki eski ve metruk bina gelip geçenler için tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar Bandırma’ya yakışmayan metruk evle ilgili yetkililerden çözüm bulmasını bekliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap kura çekilişi 2016!

Emekli vatandaşlara özel olarak satışa sunulan TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik Konutları 2+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap kura çekilişi 2016 detayları...

Bandırma Ensar Vakfı Yurdu açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ensar Vakfı Bandırma Şubesi'nin 42 öğrenci kapasiteli Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışına katıldı, açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Bandırma Şirinçavuş'ta yapılacak termik santral için eylem yapıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Şirinçavuş Mahallesi’nde kurulmak istenen termik santralin ÇED toplantısı mahalle kahvesinde gerçekleştirilirken, termik santrale karşı olan vatandaşlar ise toplantının yapıldığı alanda termik santrale karşı eylem yaptı.

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm vatandaşın rızası ile başarılabilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: "Kentsel dönüşüm vatandaşın gönüllülük rızası ile başarılabilir. Eğer vatandaş kentsel dönüşümde buna müsaade etmez ise, bu iş yürümez" dedi.

vatanda honor band 6 akıllı bileklik Haberi

vatanda honor band 6 akıllı bileklik

Vatan Bilgisiyar, gelişmiş teknolojisi sayesinde günlük yaşantınızda daha rahat kullanabileceğiniz, HONOR BAND 6 Amoled Ekran Akıllı Bilekliği internete özel uygun fiyatıyla sizlere satışa sundu.

HONOR BAND 6, bilmeniz gereken her şeyi size hatırlatacak. Örneğin gelen mesajlar, günlük ajanda ve daha pek çok uyarıyı hatırlatır. Uzaktan deklanşör, müzik kontrolü, telefonumu bul ve diğer kullanışlı özellikleri ile hayatınızı daha keyifli kılar. Tipik kullanımlarda 3,5 gün pil ömrü sunar.

HONOR BAND 6, 7 gün 24 saat TruSeenTM 4.0 kalp ritim takibi ile sıra dışı kalp ritmini belirleyebilir ve sizi uyarır. HONOR BAND 6'da yer alan TruSleepTM algoritması, uyku süresini ve aşamalarını hassas şekilde kaydedebilir, uyku kalitenizi iyileştirecek profesyonel öneriler yaparak iyi bir gece uykusu almanıza yardımcı olur.

Peki, Vatan Bilgisiyar'da akıllı bileklik...