29 / 03 / 2024

Vedat Gürgen kentsel dönüşümün işleyişini analttı

Vedat Gürgen kentsel dönüşümün işleyişini analttı

Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, "1999'daki depremin ardından dönüşüm için bekleyemeyiz" dedi...

Kentsel dönüşümle kimse zorla bir yere gönderilmeyecek! Bakan Yardımcısı açıkladı!

Kamuoyunda kentsel dönüşüm yasası olarak bilinen kanun teklifi, kabul edilirken; ‘mülkiyet hakkının ihlali’ eleştirileri gündeme geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, konuya açıklık getirdi. İşte ayrıntılar...

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Vedad Gürgen kimdir? Hangi bakanlıklarda görev aldı?

Vedad Gürgen kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Vedad Gürgen ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Vedat Gürgen kentsel dönüşümün işleyişini analttı Haberi

Vedat Gürgen kentsel dönüşümün işleyişini analttı

Kentsel dönüşüm süreci tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin büyük dönüşüm projesiyle ilgili Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen Türkiye'de bulunan 20 milyon konutun yaklaşık 6,5 milyonunun dönüştürülmesinin planlandığını söyledi.


Kentsel dönüşüm için Alo Kentsel Dönüşüm hattı yakın zamanda devreye girecek. Alo 181 Hattı devreye girdiği zaman vatandaş merak ettiği her şeyin cevabını doğrudan yetkili ağızlardan...