25 / 04 / 2024

Vega Dekorasyon Mermer Yapı adres

Vega Dekorasyon Mermer Yapı adres

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinleroğlu tarafından kuruldu.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

Adil Dekorasyon İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adil Dekorasyon İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Erdoğan ve Erkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Classymer Mermer Mobilya Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classymer Mermer Mobilya Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Veli Gültekin tarafından kuruldu.

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinleroğlu tarafından kuruldu.

Troika Mermer İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Troika Mermer İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Şişman ve Tamer Kaya ortaklığında kuruldu. 

Ocak Ofis Dizayn İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak Ofis Dizayn İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ocak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos 2013 tarihinde Mecidiyeköy, Şişli'de kuruldu

Mermer fabrikası Panasonic güneş panelleri ile kendi enerjisini üretecek!

Panasonic HIT güneş panelleri ve 1,2 milyon euro tutarındaki yatırımla kurulan “Türkiye’nin en büyük çatı üstü güneş santrali” 500 kilovatsaat enerji üreterek Mercan Mermer Fabrikası’nın enerji ihtiyacının yarısını karşılayacak

Vega City Evleri!

Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Vega City Evleri projesinde daireler minimum 310 bin TL'den başlıyor. Harput Yapı Vega City Çamlıca projesinde yer alan dairelerin tamamı 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek...

Laodikya Antik Kenti'ndeki kazılarda dev mermer sütunlar bulundu!

Laodikya Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarında, toprağın 7 metre altında mermer sütunlar bulundu. Denizli’nin Eskihisar Mahallesi’ndeki kazı bölgesi, antik dönemde Anadolu ’nun en büyük inanç merkezlerinden biri olan ‘Kuzey Agora’yı barındırıyordu...

Elba Yapı Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Yapı Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barbaros Kutluk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu

Vega Dekorasyon Mermer Yapı adres Haberi

Vega Dekorasyon Mermer Yapı adres

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinleroğlu tarafından kuruldu.

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
ŞÖMİNE Her türlü şömine imalatını,ihracatını,ithalatını,toptan alım satımını,uygulamasını yapmak. MERMER Her türlü mermer,granit ve benzeri malzemenin imalatını,ithalatını,ihracatını,toptan alım ve satışını,uygulamasını yapmak. BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu,demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım,havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir....