19 / 04 / 2024

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Borsayı hareketlendiren hamle! Koç Holding'den 630 milyonluk alım

Koç Holding, iştiraki olan Arçelik'in yüzde 0,87'sine karşılık gelen hisseyi Koç Holding Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'ndan 630 milyon lira karşılığında satın almış oldu.

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Üniversite öğrencilerine müjde! SSYV Vakfı karşılıksız 4 bin 950 TL verecek! İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi karşılıksız burs başvuruları başladı. Öğrencilere toplam 4 bin 950 TL ödenecek. Peki, SSYV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları Haberi

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları

1997 yılından beri Bodrum’da hizmette bulunan Özel Bodrum Hastanesi’ni devralan Amerikan Hastanesi, satın alma ve yenileme çalışmaları kapsamında yaklaşık 150 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirerek Bodrum Amerikan Hastanesi olarak bölgede hizmet vermeye başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; hastanenin yenileme çalışmaları sırasında ‘Geç Roma Dönemi’ne ait ortaya çıkan tarihi eserleri korumak için sergileyen Bodrum Amerikan Hastanesi, bir ilke imza atıp ‘Müze Hastane’ ünvanını aldı. Bodrum Amerikan Hastanesi açılış töreninde konuşan Koç Holding Şeref Başkanı ve Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, “Bodrum Amerikan Hastanesi, İstanbul Amerikan Hastanesi’nin sadece fiziksel ve teknik altyapısına benzemekle kalmayacak, hasta bakım standartlarını da Bodrum’a taşıyacak” diye konuştu. 

ŞEHİR ÇOK HIZLI GELİŞİYOR

Bodrum’un Türkiye’nin en güzide yerlerinden biri olduğunu söyleyen Rahmi Koç, İstanbulluların yaz ve kış...