18 / 04 / 2024

Venezia kadınlar günü

Venezia kadınlar günü

Venedik’in güzelliğini İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia, Kadınlar Günü’nü unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde satış ofisine gelecek her kadın ziyaretçiye, bir ressam tarafından yapılacak kara kalem portresi hediye edilecek.

Kadınların gayrimenkule ilgisi giderek artıyor!

Emlakjet tarafından açıklanan resmi verilere göre kadınların erkeklere oranla daha fazla konut arama yaptığı ortaya çıktı. İşte tek tek açıklanan o veriler...

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!

"Türkiye’de Kadınların İş gücüne Katılımı" başlığı ile hazırlanan raporda, kadınların istihdam edildikleri işlerin özelliklerine bakıldığında son on yılda yüksek nitelikli işlerde istihdamın azaldığı, düşük nitelikli işlerde ise arttığı belirtildi.

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Halkbank'tan flaş açıklama geldi.. Para verilecek bakmayan pişman olur

Halkbank tarafından kadınlar gününe özel önemli bir kampanya geldi. Halkbank tarafından kadınlara yönelik hediye ödemesi yapılacak.

8 Mart'a özel bomba avantajları kaçırmayın! Saç kremi 47.96 TL, Nıvea roll-on 69.90 TL! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Market indirimleri vatandaşın yakın merceğinde. Haftalık indirimli ürünlerini yayınlayan BİZİM marketin aktüel ürünler kataloğu merak ediliyor. 8 Mart dünya kadınlar gününe özel fırsatlarla BİZİM marketin indirimli ürünlerini öğrenmek için haberimize bakın.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Gayrimenkul sahipliğinde kadınların oranı yüzde kaç?

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre 2022'de toplam nüfusun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini ise erkekler oluşturdu. Peki bu denge tapulara yansıdı mı? 

Venezia kadınlar günü Haberi

Venezia kadınlar günü

Viaport Venezia'dan 8 Mart’ta satış ofisine gelen kadınlara kara kalem portresi hediye. Evinin duvarında kendi portresini görmek isteyen ziyaretçileri ofise beklediklerini belirten Viaport Venezia Satış&Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “8 Mart günü satış ofisimize gelen tüm kadın ziyaretçilerimize küçük bir sürpriz yapmak istedik. Kıymetli varlıklarımız kadınlarımızın yüzlerinde küçükte olsa bir gülümseme yaratmayı hedefledik. Daire alan, almayan her kadın ofisimize uğrayıp portresini yaptırabilecek” diye konuştu.

Ev’de kadının eli var!

Viaport Venezia’dan konut alanlar arasında pek çok kadın ev sahibinin bulunduğunu belirten Hayırlıoğlu, “Yuvayı dişi kuş yapar misali, ev sahipliği oranına bakıldığında, kadınlarda alım gücünün artığını görüyoruz. Müşterilerimiz arasında pek çok kadın ev sahibi bulunuyor. Öncelikli olarak saray dairelerini tercih eden kadın müşterilerimiz arasında ofislere de talip olanlar var” diye konuştu. İş hayatında kadınların...