25 / 04 / 2024

vergi indirimi ile emeklilik maaşı ne kadar

vergi indirimi ile emeklilik maaşı ne kadar

Vergi indirimi ile erken emekli olunabiliyor. Yasalarımız engelliler için çok önemli indirimler ve muafiyetler sunuyor. Engelliler her yıl belirlenen miktarlarda vergi indirimi alıp gelirlerini artırırken, bir yandan da erken emeklilik fırsatı yakalıyor.

Öğrencilere vergi indirimi! İşte 9500 liranın altındaki bilgisayarlar

Öğrencilere 9.500 TL'ye kadar olan bilgisayar modellerinde 5.500 TL vergi indirimi sağlanacak. ÖTV'siz bilgisayar modelleri hangileri? Peki, vergisiz laptop fiyatları kaç lira? İşte vergi muafiyeti ile alınabilecek bilgisayarlar.

Vergi indirimiyle alınabilecek Android telefonlar hangileri? İşte o liste

Öğrencilere gelmesi beklenen vergi indirimi yürürlüğe girerse hangi telefonlar indirimli olarak alınabilecek? İşte alınabilecek vergisiz telefon fiyatları...

Öğrencilerin merakla beklediği vergi indirimi ne zaman gelecek? iPhone fiyatları kaç para olacak?

Cumhurbaşkanı'nın vaadi olan öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı ile alakalı detaylar merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanı'ndan ilk açıklama yapıldı. Peki iPhone fiyatları ne kadar olur? İşte detaylar...

Sigorta primi ödeyenlere müjde! Vergi indirimi alabilirsiniz!

Ücretli çalışanlar, kendileri ve aile fertleri için yaptırdıkları hayat sigortası ve sağlık sigortası primlerini ödediklerinde, vergi iadesi alma fırsatı yakalıyorlar. 

Sıfır arabada 300 bin TL’yi aşan vergi indirimi geldi! Hangi araç kaç para oldu? Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile sıfır araç fiyatlarında ÖTV düşüşü kararı alındı. Peki bu adım sonrası hangi aracın fiyatı ne kadar oldu?

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Deprem bağışına vergi indirimi! Gelir İdaresi Başkanlığı resmen açıkladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremşn ardından 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası öncesinde Gelir İdaresi önemli bir adım attı. Vatandaşın bağışlarına da vergi indirimi geliyor.

Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek?

Vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek? Sorularına yanıt arıyor. Peki, Vergi affında son gelişmeler neler? İşte detaylar...

Borçlanma yapan EYT'liye vergi iadesi olacak

EYT'de flaş gelişme yaşandı. EYT'liler borçlanma primlerinin bir kısmını vergi indirimi ile geri alabiliyor. İşte tüm detaylar...

Ayçiçek yağına vergi indirimi! 15 gün sonra fiyatlar peş peşe dibi görecek!

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıl yaşanan gelişmelerden dolayı fahiş artışlarla dikkat çekmişti. Ancak gümrük vergilerinin düşürülmesi sonrası sevindirici haber geldi. Ayçiçek yağına vergi indirimi! 15 gün sonra fiyatlar peş peşe dibi görecek!

Araç almak isteyenler 2023 sizin yılınız olacak! İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

ÖTV indirimi ile araç almayı planlayanlar hummalı bir araştırma içine girdiler. İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

ÖTV indirimi bu sefer güldürmedi! Peugeot güncel fiyatları ile kafaları karıştırdı!

ÖTV indirimi ile yüzlerin güleceği düşünülürken, Peugeot Aralık 2022 fiyat listesi ile şaşırttı. İşte detaylar!

İşçilere vergi istisnası resmen başlıyor! Artık o ücretlerden vergi kesilmeyecek!

Türk müteahhitlerinin yurt dışında çalıştırdığı Türk işçileri için ödediği ücretlere vergi istisnası 1 Aralık günü başlayacak. Ücretlerden hiçbir vergi kesintisi yapılmayacak. İşte o vergi istisnası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

vergi indirimi ile emeklilik maaşı ne kadar Haberi

vergi indirimi ile emeklilik maaşı ne kadar

Yasalarımız engelliler için çok önemli indirimler ve muafiyetler sunuyor. Çalışanlara yapılan gelir vergisi indirimleri onlara hem maaş artışı sağlıyor hem de erken emekli olma imkanı sunuyor.

A Haber'de yer alan habere göre; vergi indirimi almak için öncelikle en az yüzde 40 ve üzerinde iş kaybı olması gerekiyor. Bunun için de doktor raporu gerekiyor. İşyerinden çalıştığınıza dair belgelerle vergi dairesine başvurduğunuzda oradan sizi hastaneye sevk ediyorlar. Bu kontrolün sonunda yüzde 40 ve üzerinde bir vergi indirimi alırsanız hem erken emekliliğin hem de gelirdeki artışın önü açılıyor.

İşe giriş tarihlerine göre sigorta olduktan sonra belli bir sürenin geçmesi ve belli bir primin dolmasıyla emeklilik hakkı kazanılıyor. Burada yaş şartı olmadığı için, engelli çalışanın yaşına bakılmadan prim ve yıl şartlarını doldurduğunda emeklilik hakkı veriliyor. Engelli emekliler...