18 / 04 / 2024

Vergi Uzmanı

Vergi Uzmanı

Doğalgaza gelen zamların ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2021 Şubat'ta 6.70 TL olan motorinin litresi yarın 45.7 TL olacak! Sadece vergiler bile 2,5 katına çıktı!

Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 2 lira 55 kuruş zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarında 2 senedir yaşanan değişim dikkatleri çekti. İşte Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün akaryakıt ile ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi! 

Her senenin başında gelen zamlarla ve faturalarımıza yansıyan tutarlarla bildiğimiz telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi. İşte Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün konu ile ilgili paylaşımı...

Diyanet 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Geçen yıla göre yüzde 85,7 arttı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı yaklaşırken 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Fitre tutarının açıklanmasının ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda artışın hangi enflasyon verisine göre yapıldığını sordu.

2002-2023 yılları arasında 3 trilyon dolara yakın deprem vergisi toplandı! Vergi kimlere, nasıl harcandı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından, 'Deprem vergileri nereye harcandı?' sorusu sık sık gündeme gelmişti. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, X sosyal medya hesabından deprem vergisiyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

SGK uzmanı duyurdu! Tekrar vergi affı mı çıkıyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2022 yılı Aralık ayına kadar vergi ve prim borçları için yapılandırma geldiğini hatırlatarak 2024 yılı vergi affıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2024'te vergi affı mı çıkıyor? 

Akaryakıta en iyimser rakamla yüzde 25 zam geliyor! Sürücüler dikkat!

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, akaryakıt fiyatları ile ilgili bir son dakika tahminini açıkladı ve zam oranını duyurdu. İşte detaylar...

Vergi oranları tavan yaptı! İkinci el araçlara ilgi yeniden arttı!

Ekonomist ve Vergi Uzmanı Ulaş İke, vergi oranları yüzünden insanların sıfır otomobile ulaşımının kısıtlı olduğunu söyledi. İke, “Bu yüzden insanlar, ikinci el otomobile yöneliyor" dedi.

Vergi Uzmanı Bingöl’den korkutan zam açıklaması! ‘İliklerimize kadar hissedeceğiz!’

Sıkı maliye tedbirlerinin yerel seçimlerden sonra devreye alınacağını söyleyen Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, “Canımız fena yanacak. Zamları iliklerimize kadar hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akaryakıta 6-8 TL arasında zam geliyor! Sürücülere son dakika şoku! Benzin, motorin, LPG bugün kaç TL?

Akaryakıta 6-8 Türk Lirası seviyelerinde zam gelebilir. Vergi uzmanı tek tek açıkladı. İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 14 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG için zam yolda! 6-8 lira artacak

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl, akaryakıt fiyatlarıyla ilgili araç sahiplerini üzecek bir açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

AHBAP'a yapılan bağışlarla ilgili önemli detay

Yurtiçi ve yurtdışından yardımseverlerin bağış yaptığı AHBAP derneğine yapılan yardımlarla ilgili önemli bir detayı Vergi Uzmanı Murat Batı dile getirdi.

İş arayanlar dikkat! Kamuya, bekçiden şoföre, sağlıkçıdan uzman yardımcısı ve aşçıya yüzlerce personel alınıyor!

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında uzay teknolojileri uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, mahalle çarşı bekçisi ile şoförün de olduğu kadrolar için yüzlerce personel alınacak.

Son haber! Vergi affının detayları belli oldu! İşte merak edilen tüm yanıtlar

Devletin tahsil edemediği 2 trilyon liraya yakın alacağı için vergi affı geliyor. Son 6 yılda 5 vergi affı çıktığını ve toplamda 210 milyar lira tahsilat yapıldığını kaydeden Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, son af ile 250 milyar lira tahsilat yapılabileceğini kaydetti.

Vergi Uzmanı Haberi

Vergi Uzmanı

Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in şubat ayında 400 liralık doğalgaz faturasının 300 lirasının devletin karşıladığına ilişkin açıklamasını hatırlatan Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, doğalgazdaki sübvansiyon BOTAŞ’a karşılıksız değil borç vererek karşılanmış dedi.

Halk TV'den Nuray Tarhan'a konuşan Bingöl, devletin konu abonelerinin doğalgaz faturalarını sübvanse tutarını anlamak için bakılması gereken yerin 2021 yılında BOTAŞ’a görev zararı yani yeni adıyla görevlendirme gideri olarak bütçeden ne kadar ödendiğine ilişkin verilerin olduğunu söyledi.

Devletin yaptığı tüm harcamaların bütçede yer alması gerektiğini savunan Bingöl, devletin kamu iktisadi teşebbüslerine aldığı ürünleri yüksek fiyattan alması veya sattığı ürünleri piyasa fiyatının altında satması yönünde bir talimat vermesi durumunda ilgili kuruluşlara bu işlemden doğan zararlarını ödemek zorunda olduğunu, bu ödemenin bütçede görevlendirme gideri kalemi altında izlendiğini aktardı.

“Merkezi yönetim bütçelerinde 2021 yılına...