25 / 04 / 2024

vergilerin son günü

vergilerin son günü

1 - 30 Kasım 2015 tarihleri arasında gayrimenkul sahiplerinin birtakım vergi borcunu ödemesi gerekiyor. Buna göre hala 2. taksit ödemesini yapmayan mal sahiplerinin vergi ödemeleri için son 1 hafta..

Yıllık gelir vergileri ödemelerinde yarın son gün!

Mart ayı beyanname verilerek vergi ödeme ayı. Bu zamana kadar hep kira gelirleri beyanı konuşuldu. Bir diğer önemli konu ise gayrimenkulün yıllık gelir vergileri. Vergilerin ödemeleri için yarın son gün..

Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat!

Konut teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Yapılandırılan vergi taksitinin bugün son günü!

6552 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunla getirilen imkanlardan yararlanabilmek için Kanun kapsamında hesaplanan borçların peşin veya ilk taksit ödemesinin son günü bugün.

Yapılandırılan vergi borçlarının 1. taksiti için son gün bugün!

Eylül 2014 yılında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasa ile borçlar yapılandırılmıştı. Taksitli olarak ödenebilen yapılandırılan vergi borçlarının 1. taksiti için son gün bugün...

Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat!

Ödemeleri 60 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabilen Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat. Proje 28 ve 32 kattan oluşan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün!

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün. Daire alanlarının 69 metrekare ile 209 metrekare arasında değiştiği proje 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.

Sultanbeyli Emlak Konutları kura başvuruları için son gün!

Toplam 436 adet konutun yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konutları kura başvuruları için son gün. Projede yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için son gün!

Toplam 1.239 adet dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için son gün. Projenin kura yöntemi ile 300 - 350 adet konutun satışı yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için yarın son gün!

Yaklaşık 300-350 adet konutun satışı yapılacak olan Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için yarın son gün. Projede yer alan daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Emlak Konut Ayazma kura başvurusu için son gün!

Emlak Konut Ayazma Konutları projesi kurayla 300-350 dairenin satışını gerçekleştirecek. Kura başvurusu 10 bin TL ile yapılıyor. Kura başvuruları için son gün yarın...

Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak.

vergilerin son günü Haberi

vergilerin son günü

Vergi ödemeleri için son 1 hafta!

1 - 30 Kasım 2015 tarihleri arasında gayrimenkul sahiplerinin birtakım vergi borcunu ödemesi gerekiyor. Bu ay içerisinde ödenen vergiler; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve veraset ve intikal vergisi olarak karşımıza çıkıyor.


Senede iki eşit taksit halinde ödenen bu bu vergilerin mükellefleri ile ödeme yerleri değişkenlik gösterebiliyor.


Emlak vergisi: Gayrimenkulün sahibi tarafından taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. 


Çevre temizlik vergisi: Gayrimenkulün kullanıcısı tarafından işyeri için belediyeye ödeniyor, meskenlerin vergisi su faturalarına yansıtılıyor.


Veraset ve intikal vergisi: Miras kalan mirasçılar tarafından vergi dairesine ödeniyor.


Vergi borcu ayrıca internet üzerinden de ödenebiliyor. Bunun için İnternet Vergi Dairesi'ne giriş yapılıyor. Sistemde istenilen bilgiler ile kart bilgilerinin girilmesi halinde vergi borcu ödenebiliyor.


Vergi borcunun ödenebildiği noktalar arasında anlaşmalı bankalar da bulunuyor. Vergi borcu ödenebilen...