29 / 03 / 2024

Veryeriler İnşaat ege bölgesi projeleri

Veryeriler İnşaat ege bölgesi projeleri

Veryeriler inşaat, Ege bölgesinde son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi hayata geçirdi. Firma, Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cem Doyuran tarafından kuruldu.

Ege Global Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Global Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Güntay Özer tarafından kuruldu.

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şile'de Mahide Arslan tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Hasanbeşe tarafından kuruldu.

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Veryeriler İnşaat ege bölgesi projeleri Haberi

Veryeriler İnşaat ege bölgesi projeleri

Alaçatı ve Çeşme'de ürettiği taş evler ile ünlenen Veryeriler inşaat, bu bölgede son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi yaparken, Alaçatı'da birbirinden özel konseptli 7 mahalle oluşturdu. Bu çalışmalan ile Alaçatı'nın taş evleriyle öne çıkan bir bölge olmasına katkı sağlayan şirket, Alaçatı'nın yanı sıra Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı. 


2017-2018 yıllarında yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Veryeriler inşaat Yönetim Kumlu Başkanı Alpan Ververi. Alaçatı ve Çeşme'de planladıkları projelerin yanı sıra Urla, Güzelbahçe ve Bodrum'da aldıkları arsalarında 20-25'er evlik projeler planladıklarını belirtiyor. 


2017'nin sonunda tüm detaykın netleşecek olan bu projeler de yöresel mimariyi koruyan özellikte projeler olacak. Son olarak Alaçatı Değirmen Taş Evler projesini geliştiren şirket, 20 tane taş evden oluşan ve 12...