28 / 03 / 2024

Veryeriler İnşaat, Ege bölgesine yöneldi!

Veryeriler İnşaat, Ege bölgesine yöneldi!

Veryeriler inşaat, Ege bölgesinde son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi hayata geçirdi. Firma, Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı.



Alaçatı ve Çeşme'de ürettiği taş evler ile ünlenen Veryeriler inşaat, bu bölgede son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi yaparken, Alaçatı'da birbirinden özel konseptli 7 mahalle oluşturdu. Bu çalışmalan ile Alaçatı'nın taş evleriyle öne çıkan bir bölge olmasına katkı sağlayan şirket, Alaçatı'nın yanı sıra Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı. 


2017-2018 yıllarında yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Veryeriler inşaat Yönetim Kumlu Başkanı Alpan Ververi. Alaçatı ve Çeşme'de planladıkları projelerin yanı sıra Urla, Güzelbahçe ve Bodrum'da aldıkları arsalarında 20-25'er evlik projeler planladıklarını belirtiyor. 


2017'nin sonunda tüm detaykın netleşecek olan bu projeler de yöresel mimariyi koruyan özellikte projeler olacak. Son olarak Alaçatı Değirmen Taş Evler projesini geliştiren şirket, 20 tane taş evden oluşan ve 12 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanan bu projeye eylül ayında başlayıp 2018'in haziran ayında tamamlamayı planlıyor. Bu projenin 30 taş eve çıkanlıp yatırımın 15 milyon dolara ulaşması da gündemde. Projede taş evler 2 milyon 250 bin TL'ye satılıyor. 5 milyon dolarlık yatırımla Çeşme Ayasaranda'da Quattordici adıyla 8 villa ve 5 adet 1+1 ile bir adet 3+1'dan oluşan bir otelden oluşan projelerini tamamladıklarını belirten Alpan Veryeri, projedeki üç evin satışının gerçekleştiğini, otelin de kiralanmaya başladığını söylüyor. Projede fiyatlar 1 milyon ile 1,5 milyon dolar arasında değişiyor. 


Alaçatı Porto Dieci adıyla Port Alaçatı'da üç ay önce 4 taş evden oluşan bir projeyi daha tamamlayan şirket, projedeki evleri 2 milyon TL'den satışa sunuyor. Şirket, bu projeler dışında Alaçatı Köyiçi'nde münferit taş ev projeleri de yapıyor. 


Ekonomist 


Geri Dön