26 / 04 / 2024

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak



İzmir´in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde, yörenin geleneksel mimarisine uygun olarak 10 yıldır çeşitli taş evler projelerine imza atan Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle de köy meydanından çeşmesine kadar köy hayatının tüm unsurlarını barındıracak şekilde taş evlerden oluşan köy kuracak.

Finansbank Private Banking´in ortaklığında gerçekleştirilecek proje, Alaçatı´da düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, Alaçatı´da bugüne kadar geleneksel mimari tarzına uygun olarak 150 adet taş ev inşa ettiklerini belirterek, yeni projeleriyle de 50 taş evden oluşan küçük bir mahalle kuracaklarını kaydetti.

Bu yıl Eylül ayında yapımına başlanacak "Alaçatı Köy İçi Taş Evler" projesine daha şimdiden yoğun ilgi olduğunu ifade eden Veryeri, şunları söyledi:

"Veryeriler İnşaat olarak taş ev yapmanın bir adım ötesine geçerek eski köy evi ve mahalle konseptini canlandıran projeleri hayata geçiriyor, bir anlamda kültürümüze sahip çıkıyoruz. Alaçatı´nın eski Rum mimarisini örnek alarak taş, sıva üzeri renkli duvarlar, cumbalar, Fransız balkonlar, bahçe peyzajı ile huzurlu yaşam alanları oluşturuyoruz. Maket üzerinden satışa başladığımız ´Köy İçi Taş Evleri´ tasarlarken yine Alaçatı´nın mimari dokusunu bozmadan, eski Rum mimarisinin özelliklerini devam ettirmeye özen gösterdik. Bu projede 50 taş evden oluşan bir mahalle yaratıyoruz. Bu mahallenin içinde küçük bir köy çeşmesi, zeytin ağaçlarından oluşan meydanı, oturma alanları ve bir de butik otel yer alacak."

 -FİNANSBANK´TAN KONUT KREDİSİ DESTEĞİ-
Veryeri, avlulu, avlusuz ve değişik bahçe büyüklükleri ile 2 1, 3 1, 4 1 gibi değişik seçeneklerde üretilecek evlere sahip olmak isteyenlere çözüm ortakları Finansbank´ın da kredi desteği sağlayacağını bildirdi.

Finansbank´ın projeden konut satın almak isteyenlere 12-120 ay vadeli ve yüzde 0.37 ile 0.85 arasında değişen faiz oranlarında kredi sağlayacağını belirten Veryeri, "Köy İçi Taş Evler" projesinde insanlara 12 ay yaşanabilen evler sunmayı istedik" dedi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Veryeriler ve Finansbank'tan ortak proje
  
Veryerİler İnşaat, Alaçatı'da Eylül 2010'da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu. Alaçatı'nın merkezinde gerçekleştirilecek projeden ev almak isteyenler Finansbank'tan 12-120 ay vadeli konut kredisi kullanabilecekler. Faizler ise vade süresine göre değişmekle birlikte yüzde 0.37 ile yüzde 0.85 arasında olacak. Ayrıca, bu projeye özel olarak Finansbank Private Banking müşterilerine de birtakım ayrıcalıklar sunulacak. Avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2+1, 3+1, 4+1 gibi seçeneklerle maket üzerinden satışı yapılan Köy İçi Taş Evler projesinin inşaatına eylül ayında başlanacak ve 9 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.
Akşam


Geri Dön