28 / 03 / 2024

vestel elektronik kimin

vestel elektronik kimin

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2,95 fiyat seviyesinden 46.078 TL nominal değerli bir kısım paylarını alarak Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş sermayesindeki payını yüzde 86'ya çıkardı...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? En çok kazandıran şirket Vestel Elektronik!

Borsa İstanbul bu hafta rekor seviyeyi görürken, en fazla primlenen kağıt yüzde 34,4 ile Vestel Elektronik olduğu açıklandı. 

Vestel üçüncü çeyrekte 301 milyon lira zarar açıkladı

Vestel Elektronik mali tablolarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı. Şirket üçüncü çeyrekte zarar açıklarken ilk dokuz aydaki karı ise geçen yıla göre geriledi.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Vestel, Polonya’da şirket satın aldı!

Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Vestel, Fatih Projesi'ne teklif verdi!

Vestel Elektronik Milli Eğitim Bakanlığı 'nın Fatih projesi kapsamında 700,000 tablet bilgisayar alımı için bugün açtığı ihaleye teklif verdi.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Vestel Elektronik Vesbe'den hisse alımı gerçekleştirdi!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Vesbe'den hisse aldı.

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı.

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı.

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı!

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Vestel Elektronik VESBE'den hisse aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den hisse aldı.

Vestel Elektronik kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Vestel'in zararı 46 milyon lira!

Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.

vestel elektronik kimin Haberi

vestel elektronik kimin

Vestel Elektronik'ten yapılan açıklama şöyle:


20.11.2013 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile 2,95 fiyat seviyesinden  46.078 TL nominal değerli payın alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 20.11.2013 tarihi itibariyle % 86,16'ya ulaşmıştır.


İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.


   

İşlem Tarihi   20.11.2013

İşlemin Niteliği Alım

İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) 46.078,00

İşlem Fiyatı (TL/Adet)    2,95

İşlem Tutarı (TL) 135.930,00

İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) 163.664.283,00

İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) 86,14

İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL)  163.710.361,00

İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)   86,16