16 / 04 / 2024

Vestel pazar payı 2016

Vestel pazar payı 2016

Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu.

Elektrikli araçların pazar payındaki artış hız kazanıyor 

PwC’nin strateji danışmanlığı grubu Strategy&’in elektrikli araç satış trendlerine odaklanan raporuna göre, bataryalı elektrikli araç (BEV) satışları 2023 yılının ikinci çeyreğinde analiz edilen 20 pazarda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 52 artış gösterdiği belirtildi. 

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Elektrikli otomobiller nasıl şarj edilir? Elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar? Tek tek hesaplandı! 

ODMD verilerine göre 2023 yılı ilk 3 ayında 4 bin 670 adet elektrikli araç satıdı ve pazar payı yüzde 2,7'ye yükseldi. Peki elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar?

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

BİM’den çok konuşulacak açıklama! Ekonomik krizi gözler önüne serdi!

BİM 2022 yılı kapsamında mali sonuçlarını açıkladı. Firmanın faaliyet raporunda, pazar payını artırırken her kesimden yeni müşteriler kazanmıştır" ifadeleri yer aldı. Raporda alım gücünün düştüğü bir kez daha görüldü.

Elektrikli otomobilde rekabet kızıştı! Otomobil devleri peş peşe indirim yarışına girdi!

Elektrikli otomobilde dünya devleri büyük bir indirim yarışına girdi. ABD’li elektrikli otomotiv devi Tesla’ya pazar payını kaptırmak istemeyen Ford’un ardından Çin’in en büyük elektrikli araç üreticisi Xpeng'de yarışa dahil oldu.

SUV tutkunları bu indirimle havalara uçacak! Hyundai Tucson’da Ocak ayı için müthiş indirim!

Avrupa’da son dönemde en çok satan otomobiller arasına girerek rekor kıran Güney Koreli Hyundai, giderek pazar payını artırırken, Türkiye’de oldukça tercih edilir oldu. Özellikle markanın en fazla rağbet gören SUV modeli Tucson’da Ocak ayına özel fiyatlar olduğu belirtildi. İşte Hyundai Tucson Ocak

Teknoloji devi Samsung iflasın eşliğinde mi? Telefon satışlarında büyük düşüş kaydedildi!

Samsung'un net karında rekor düşüş bekleniyor. Şirketle ilgili iflas dedikoduları yayılırken Samsung’un telefon satışlarında da ciddi düşüşler raporlara yansıdı. Peki Samsung iflas mı edecek yoksa Pazar payını mı genişletecek? İşte detaylar…

SsangYong 2022 güçlenen karakteriyle yollarda SsangYong 8 Ekim 2022 fiyat listesi

SsangYong’un pickup modelleri arasında son yıllarda dikkat çekmeyi başaran son modeli Musso Grand makyajlı versiyonuyla Türkiye listelerinde ses getirdi. Amerikan modellerini hatırlatan güçlü bir karaktere bürünen modelin pazar payını artırmada eli önemli ölçüde iyileştirilmiş durumda.

Vivo Türkiye’de hedefi yüzde 150 büyüttü

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Hailu Hong, “Kısa zaman diliminde yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak hedeflerini açıkladı. İşte detaylar…

Audi A5 fiyatlarında son dakika! Zamlanmadan alın! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan ve en çok ilgi gören otomobil markası Audi, A5 serisinin fiyatları açıklandı! Otomobil sektöründe önemli bir pazar payı olan Audi, A5 serisinin güncel fiyat listesini açıkladı. Peki, Audi A5 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Vestel pazar payı 2016 Haberi

Vestel pazar payı 2016


Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu. Frost&Sullivan'ın beş farklı kritere göre yaptığı değerlendirmeler sonucunda Türkiye LED aydınlatma pazarının ikinci kez lideri olan Vestel, önceki yıl yüzde 14 olan pazar payını da yüzde 20'ye çıkardı.


Vestel; kalitesi, güçlü Ar-Ge'si ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye LED aydınlatma pazarındaki liderliğini sürdürüyor. Üç yıl gibi kısa bir sürede Türkiye LED aydınlatma pazarında güçlü bir yapılanmaya ulaşan Vestel, önceki yıl yüzde 14 olan pazar payını da yüzde 20'ye çıkardı. Türkiye'de Uzak Doğu'dan gelen ucuz ürünler karşısında yerli ve kaliteli üretimin gücünü gösteren Vestel, bu yönüyle aynı zamanda LED aydınlatma sektörünün potansiyelini de göstermiş oldu.


LED aydınlatma...