28 / 03 / 2024

Via Properties halka açılıyor

Via Properties halka açılıyor

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, daha iyi şartlarda finansman için 2014 içinde halka açılacaklarını ve yeni bir model üzerinde çalıştıklarını belirtti. Finansbank ile Via Properties 125 milyon euroluk anlaşma imzaladı...

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Via GYO'nun halka arzı tamamlandı!

'Hayata bekleriz’ sloganıyla halka açılan Via GYO halka arzı, başarıyla tamamlandı. Halka arza yaklaşık 2,3 kat talep gelerek yatırımcılardan yaklaşık 710 milyon TL büyüklüğünde talep toplandı.

Via GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada halka arz fiyatı değerlendirme raporu yayınlandı.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

SPK, Via GYO'nun halka arzına onay verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu, Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arzına onay verdi. İşte Via Gayrimenkul Ortaklığı'nın halka arz onayının ayrıntısı..

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

Via Properties, Via GYO oldu!

Via Properties, Via GYO oldu ve Şubat ayında halka açılmaya hazırlanıyor. İddialı konuşan Coşkun Bayraktar, "İnsanların kafasında yerleşen 'GYO'lar karsız' algısını değiştireceğiz. Açılır açılmaz temettü dağıtmaya başlayacağız" dedi.

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Venezia AVM'ye ilk günden 20 bin ziyaret!

Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia'yı hizmete açtı. Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Via Properties halka açılıyor Haberi

Via Properties halka açılıyor

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, bu ay içinde gayrimenkul yatırım ortaklığı kurmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurmayı planladıklarını bildirdi. Finansbank ile Via Properties arasında 125 milyon euroluk proje finansmanı anlaşması töreninde SABAH'ın sorularını yanıtlayan Bayraktar, daha iyi şartlarda finansman için 2014 içinde halka açılacaklarını ve yeni bir model üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bayraktar, "Bugüne kadar yaklaşık 5 milyar TL'lik yatırım yapan grubumuz, Viaport Marin projesi ile İstanbul'a yeni bir cazibe merkezi kazandırmaya hazırlanıyor. Türkiye'de ilk ve dünyada sayılı olan mega marina projemiz Viaport Marin, İstanbul'a katma değer sağlaması yönünden büyük önem taşıyor" diye konuştu. Finansbank ile Via Properties arasında yapılan finansman anlaşması, Tuzla'da gerçekleştirilen Viaport Marin yatırımının yanı sıra grubun finansal ihtiyaçlarının karşılanmasını kapsıyor. Finansbank, Via Properties'in Viaport...