24 / 04 / 2024

Viaport Asia

Viaport Asia

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

Via Properties iki büyük açılışa hazırlanıyor!

Viaport'un ardından Vialand ve House and Suits gibi projeleri hayata geçiren Via Properties, 2015'te inşaat çalışmalarına hızla devam ettiği Viaport Venezia ve Viaport Marin'i açacak.

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezleri arasında yer alan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Media Markt, Viaport Asia’da mağaza açtı

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken “Outlet” yaşam merkezlerinden biri olan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli elektronik marketlerinden biri olan Media Markt 3 bin 200 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını Viaport Asia’da açtı.

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

Viaport Asia C blok için yapı izin belgesi bekleniyor!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilen C Blok'un inşaatı için yapı kullanım izni, başvurusunda bulunmuştu ve bu süreç devam ediyor.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Via Properties, New York'ta AVM aldı!

TÜRKİYE'DE Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanına Via Properties, Florida'daki Lake Square Mall'un ardından New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

Via Properties Amerika'da ikinci AVM'yi aldı!

Türkiye'de Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanınan Via Properties, New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

Atasay, Defacto, Çift Geyik Karaca ve LCW Viaport’ta ikinci mağazalarını açtı!

Bu yıl altıncı yaşını kutlayan Viaport, üçüncü etabıyla genişlemeye devam ediyor. Mağaza sayısını yeni etabıyla artıran Viaport İstanbul Asia, markaların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

Asia Park İstanbul Yakacık'ta yükseliyor! Haftaya satışa çıkacak!

Çifçi Çelebi Yapı projesi olarak hayata geçirilen Asia Park projesi haftaya satışa çıkacak...

Viaport Venezia ödeme planı!

Viaport Venezia ödeme planı kapsamında yer alan konutların ödemeleriyle ilgili detaylar haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Venezia Viaport Residence'ta 2+1'ler 456 bin 751 TL! Teslim 2014!

Yüzde 5 peşinat avantajının yer aldığı Viaport Venezia projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor...

Gaziosmanpaşa Viaport Konutları!

Gaziosmanpaşa Viaport Konutları kapsamında yer alan konutların fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Viaport Asia Haberi

Viaport Asia

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve  Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.


Via GYO açıklaması


Şirketimiz portföyünde yer alan Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilmekte olan C Blok'un inşaatı tamamlanmıştır. Toplam 23.689 m2 kiralanabilir alana sahip bu blok %92 oranında kiralanmış olup, faaliyete geçmiştir.

  

Yine Şirketimiz portföyünde yer alan Viaport Marina'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilmekte olan dünyanın iklim temalı ilk akvaryumu "Viasea Akvaryum" tamamlanarak faaliyete geçmiştir. 88 metre ile İstanbul'un en uzun akvaryum tüneline sahip Viasea Akvaryum 5.2 milyon litre su kapasitesine ve 8.000 m2'lik kullanım alanına sahip olup, İstanbul Anadolu Yakası'nın ilk akvaryumu olma özelliğini taşımaktadır.  Türkiye'de halka açık akvaryumlar arasında en büyük kapasiteye sahip rehabilitasyon merkezini de (karantina alanı)...