24 / 04 / 2024

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.



Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve  Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.


Via GYO açıklaması


Şirketimiz portföyünde yer alan Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilmekte olan C Blok'un inşaatı tamamlanmıştır. Toplam 23.689 m2 kiralanabilir alana sahip bu blok %92 oranında kiralanmış olup, faaliyete geçmiştir.

  

Yine Şirketimiz portföyünde yer alan Viaport Marina'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilmekte olan dünyanın iklim temalı ilk akvaryumu "Viasea Akvaryum" tamamlanarak faaliyete geçmiştir. 88 metre ile İstanbul'un en uzun akvaryum tüneline sahip Viasea Akvaryum 5.2 milyon litre su kapasitesine ve 8.000 m2'lik kullanım alanına sahip olup, İstanbul Anadolu Yakası'nın ilk akvaryumu olma özelliğini taşımaktadır.  Türkiye'de halka açık akvaryumlar arasında en büyük kapasiteye sahip rehabilitasyon merkezini de (karantina alanı) barındıran Viasea Akvaryum, haftanın 7 günü hizmet verecektir.





Geri Dön