23 / 04 / 2024

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezleri arasında yer alan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. 




Geçtiğimiz yıl 22 bin metrekarelik yeni etabıyla ziyaretçilerine 50’ye yakın yeni marka sunan Viaport Asia, bu yıl toplam marka sayısını 224’ye yükseltti.

Dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapan Viaport’ta, Atasay, Defacto, Guess, LC Waikiki ve Mavi’nin de aralarında bulunduğu 9 marka ikinci mağazalarını açtılar. Ziyaretçilerine açık alışveriş caddelerinde hizmet veren Viaport, outlet anlayışı sayesinde uygun alışveriş imkanı sağlıyor. 

Türkiye’nin en önemli hazır giyim markalarından olan Koton, dünyadaki en büyük mağazasını Viaport’ta açtı. Kadın, erkek ve çocuk kategorileri başta olmak üzere tüm kategori ve koleksiyonların yer aldığı 4 bin 700 metrekare alana sahip mağazada, yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra seri sonu ürünleri yer alıyor. 

Via DMC Genel Müdürü Ogün Turanlı bu durumu şöyle açıklıyor; Misafirlerimizin rahatı için her türlü ayrıntıyı titizlikle inceliyor ve ona göre hamleler yapıyoruz. Buraya alışverişe gelen bir aile sıkılmadan, eğlenerek alışverişini tamamlıyor. Çocuk, eğlence parkında oynarken anne, baba göl kenarında yemek yiyip, kahvelerini içebiliyor. Avrupa caddelerini andıran sokaklarımızda mutlu insanlar gördükçe bizler de mutlu oluyoruz”. Outlet konseptinin önemine de vurgu yapan Turanlı; “ Ayrıca outlet konseptine sıkı sıkı bağlıyız, markaların yüzde 70 outlet ürün bulundurma zorunluluğu var ve biz bunu denetliyoruz. Böylelikle misafirlerimiz kaliteli ürünü daha uygun fiyata satın alabiliyor” diye konuştu. Viaport’un marka karmasıyla herkese hitap edebilen bir alışveriş merkezi olduğunu belirten Turanlı; “ Viaport’ta Beymen, Hugo Boss, Escada, CamperGuess, Vakko ve Under Armour gibi luxury markalarla birlikte, her alışveriş merkezinde yer alan markaları bir arada görebilirsiniz. Biz herkese ve her keseye hitap eden bir alışveriş merkeziyiz bu kadar çok ziyaretçi ağırlamamızın en önemli nedenlerinden birinin marka çeşitliliği olduğunu düşünüyorum”dedi. 


 


Geri Dön