26 / 04 / 2024

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.



UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları, seçkin projelerinin uluslararası pazarlarda satışı ve pazarlanması için Katar merkezli Al Shirawi Group ve Kuveyt merkezli Quartz Group ile ‘Uluslararası Gayrimenkul Acentelik’ sözleşmesi imzaladı. 


‘UPN International’ın İş Modeli Katarlı Yatırımcılar İçin Çok Uygun’ 


UPN International ile Al Shirawi Group arasında 23 Nisan 2014 tarihinde Europark Otel’de yapılan basın toplantısına UPN CEO'su Ulaş Akbal, UPN Körfez ve Ortadoğu Bölge Koordinatörü Muhammed Salah Hasan, Al Shirawi Group CEO'su Mohammed Al Shirawi, Satış Müdürü Ahmed Ayman ve diğer yetkililer katıldı. Katar’ın en güçlü gayrimenkul şirketlerinden birine sahip olan Mohammed Al Shirawi basın toplantısında yaptığı konuşmada; Uluslararası pek çok projenin satışını yürüttüklerini özellikle Katarlı müşterilerinin Türkiye'deki gayrimenkul projelerine olan talebinin oldukça fazla olduğunu belirtti. UPN International şirketinin iş modelinin Türkiye'de mülk edinmek isteyen Katarlı yatırımcılara son derece uygun olduğunu, UPN International’a çok güvendiklerini, imzalanan anlaşma ile beraber ülkenin ticari ilişkilerinin güçleneceğini sözlerine ekledi.


‘UPN İle Çalışmak Bir Ayrıcalık’


UPN International ile Quartz Group arasında 27 Nisan 2014 tarihinde Europark Otel’de yapılan basın toplantısına UPN CEO'su Ulaş Akbal, Quartz Group Ortaklarından Mustafa Ahmed Badir ve diğer yetkililer katıldı.  UPN International’ın portföyünde bulanan gayrimenkul projelerinin Kuveytli yatırımcılara satışı anlamında stratejik öneme sahip olan basın toplantısında Mustafa Ahmed Badir;‘ Türkiye’de gayrimenkul sektörünün ve ekonominin her geçen gün geliştiğinin farkındayız. Quartz Group olarak Türkiye’de UPN International ile çalışma fırsatı bulduk. UPN’nin portföyünde bulunan projelerden,  satış öncesi ve sonrası verilen hizmetlerden çok etkilendik. Bizi ailelerinin bir parçası yaptıkları için çok memnunuz, UPN International ile çalışmak bir ayrıcalıktır’ dedi. 




“Uzun Vadeli İşbirliği İçin Toplam Çözüm Sunuyoruz”


Al-Shirawi Group ve Quartz Group ile yapılan basın toplantılarında Ulaş Akbal, anlaşma sağlanan arsa ve tüm konut projelerinin yatırım fırsatlarından bahsetti. Akbal, UPN şirketinin prensibinin her zaman uzun vadeli iş birlikleri temelinde yatırımcılarına ve iş ortaklarına toplam çözüm sunmak olduklarını, teknik, hukuki ve finansal kanallarda da acentelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ayrıca UPN International’ın, en önemli özelliklerinden birinin satış sonrası destek olduğunu belirtti.



Geri Dön