19 / 04 / 2024

Çilek, franchise modeliyle yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam ediyor!

Çilek, franchise modeliyle yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam ediyor!

Tasarım, kalite ve markalaşma odaklı bir firma olarak kurulan; bebek, çocuk ve gençlerin ilgi alanlarına yönelik ürünler tasarlayan Çilek, uyguladığı franchise modeliyle konsept mağazalar açarak hem Türkiye’de hem de dünyada hızla büyümeye devam ediyor...




Bir dünya markası olan Çilek, bugün toplam 5 kıtada, 66 ülkede 444 satış noktasına sahip. Önümüzdeki dönemde de franchising modeli ile yeni mağazalar açmayı hedefliyor. Bebek, çocuk ve genç mobilyalarında uzman marka olan Çilek, halısından perdesine, cibinliğinden sandalyesine kadar oda atmosferini tamamlayan tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Çilek Franchising sistemi ile girişimci adayları uluslararası marka olan Çilek ailesinin bir üyesi olmakla kalmıyor, “Friedmann Franchising International’’ prensipleri ve 18 yıllık deneyim ile şekillenmiş karlı bir iş modeline ortak oluyorlar.


Yurtiçi ve yurtdışı girişimci adayları, doğru lokasyon seçiminden, mimari projelendirme ve uygulamaya, mağaza ve hedef kitlesi için uygun ürün karmasının belirlenmesinden, pazarlama ve iletişim desteğine kadar birçok konuda profesyonel Çilek satış ekibi tarafından ücretsiz destek alıyorlar.


Yurtdışı girişimci adayları ise Turquality® destekleri ile uygun görülen lokasyonlarda kira ve dekorasyon desteklerinden faydalanabiliyorlar. Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality® sertifikasını alan ilk mobilya markası Çilek, Türkiye Cumhuriyeti devletinin seçilmiş markalara  sunduğu bu desteği girişimcilerine de aktarıyor.


Şu an Franchising modeli ile açılan ve hizmet veren 165 konsept mağazası bulunan Çilek, 2013 yılı içinde başta İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  gibi büyükşehirler olmak üzere tüm Türkiye’de bu rakamı 190’a çıkarmayı hedefliyor.


Yurtdışında ise başta bölgemizdeki Rusya, Ukrayna, Irak, İran, Kuveyt, S.Arabistan gibi birçok ülkenin yanı sıra İsviçre’den Kolombiya’ya, Japonya’dan Güney Afrika’ya dünyada 150’den fazla konsept mağazası bulunan Çilek, 2013 sonuna kadar Hindistan, Endonezya, Singapur gibi ülkeler de dahil 25 yeni konsept mağaza açmayı planlıyor. 2014 yılı içinde bu rakamın artarak devam etmesi bekleniyor.


İlgili girişimci adaylar Çilek Franchising Ekibi ile [email protected] adresinden irtibata geçebilirler.


 


 


Geri Dön