27 / 04 / 2024

Çilek Franchising

Çilek Franchising

Tasarım, kalite ve markalaşma odaklı bir firma olarak kurulan; bebek, çocuk ve gençlerin ilgi alanlarına yönelik ürünler tasarlayan Çilek, uyguladığı franchise modeliyle konsept mağazalar açarak hem Türkiye’de hem de dünyada hızla büyümeye devam ediyor...

Çilek Hindistan'daki mağaza sayısı 10'a çıkardı!

Çilek, Hindistan’da da Türkiye’de olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Çilek Mobilya'nın First Class konsepti çocukları uçuruyor!

Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Hacı Sayid franchising vermeye başlıyor!

Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Haramidere’deki yeni fabrikasında günde 5 ton baklava, pasta, börek ve poğaça üretiyor. Halen 43 mağaza-restoranı bulunan Dinçerler, ilk defa franchising vermeye başlıyor ve rakamı 150’ye çıkarmak istiyor.

Çilek'ten 2 yıl üst üste birincilik!

Türkiye’nin çocuk mobilyası alanında lider ismi Çilek, sikayetvar.com sitesinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma’ unvanıyla 2 yıldır birinciliği elinde tutuyor.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

Çilek Franchising Haberi

Çilek Franchising


Bir dünya markası olan Çilek, bugün toplam 5 kıtada, 66 ülkede 444 satış noktasına sahip. Önümüzdeki dönemde de franchising modeli ile yeni mağazalar açmayı hedefliyor. Bebek, çocuk ve genç mobilyalarında uzman marka olan Çilek, halısından perdesine, cibinliğinden sandalyesine kadar oda atmosferini tamamlayan tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Çilek Franchising sistemi ile girişimci adayları uluslararası marka olan Çilek ailesinin bir üyesi olmakla kalmıyor, “Friedmann Franchising International’’ prensipleri ve 18 yıllık deneyim ile şekillenmiş karlı bir iş modeline ortak oluyorlar.


Yurtiçi ve yurtdışı girişimci adayları, doğru lokasyon seçiminden, mimari projelendirme ve uygulamaya, mağaza ve hedef kitlesi için uygun ürün karmasının belirlenmesinden, pazarlama ve iletişim desteğine kadar birçok konuda profesyonel Çilek satış ekibi tarafından ücretsiz destek alıyorlar.


Yurtdışı girişimci adayları ise Turquality® destekleri ile uygun...