26 / 04 / 2024

Collezione, Ukrayna Ocean Plaza AVM'de yeni mağazasını açtı!

Collezione, Ukrayna Ocean Plaza AVM'de yeni mağazasını açtı!

Türkiye Hazır Giyim sektörünün öncü markası Collezione yurt dışında büyümeye devam ediyor. Collezione yeni mağazasını Ukrayna’nın Kiev şehrindeki Ocean Plaza Alışveriş Merkezi'nde açtı!



2013 planları çerçevesinde Ukrayna’nın başkenti Kiev kentindeki Ocean Plaza’da merkez mağazasını açan Collezione, bu son yatırımı ile Ukrayna pazarında da yerini aldı. Açılış merasiminde Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Ticaret Müşaviri Belkıs Gürsel Güleç, THY Kiev Genel Müdürü Hakan Yılmaz, Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB) ve Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) temsilcileri yer aldı.


Ukraynalıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar bir konuşma gerçekleştirdi.Büyükelçi Samsar konuşmasında Collezione markasının Ukrayna’ya gelmesinden mutluluk duyduklarını ve Ukrayna pazarının Türk tekstil dünyası açısından cezbedici bir pazar olduğunu ifade etti. Collezione Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Akyiğit ise açılış sonrasında yaptığı açıklamada yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Son olarak Ukrayna’da açtıkları Collezione mağazasının 2 haftalık satış rakamlarına bakıldığında da yapılan marka konumlandırmasının ve seçilen pazarın doğru bir karar olduğunu gördüklerini ve aynı stratejiyle Ukrayna’ da büyümeye ve yeni pazarlara girmeye devam edecekleri konusunda istekli olduklarının altını çizdi.  


 


Geri Dön