26 / 04 / 2024

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…



MediaMark yeni mağazasını  İzmir  Hiltown AVM’de açtı. MediaMarkt, Hiltown AVM’de açtığı bin 400 metrekarelik mağazası ile beraber İzmir’de toplam 9 bin 895 metrekarelik alanda hizmet veriyor. Akıllı telefondan aksesuara, bilgisayardan beyaz eşyaya, televizyondan küçük ev aletlerine çeşitli ürün yelpazesini müşterilerine sunuyor.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, İzmir’deki yeni mağazasının açılışına özel MediaMarkt, DenizBank garantisiyle birlikte 36 aya varan vadelerle kredi kampanyası sunuyor.

"Yatırımlarımızı sürdüreceğiz"

Hilltown’daki yeni mağaza açılışı ile ilgili konuşan MediaMarktSaturn Perakende Grubu İcra Kurulu Üyesi, MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, "Türkiye’de, elektronik perakende sektöründe 12 yıldır büyümeye devam ediyoruz ve yeni yatırımlar ile hızla büyümeye devam edeceğiz." dedi.

Gökyıldırım, açılan her yeni mağaza ile tüketicilerin tercihlerine yönelik en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ve Türkiye’nin en geniş metrekareye sahip teknoloji perakendecisi konumunu sürdürmeyi amaçladıklarını belirterek, "İzmir Hilltown AVM’deki yeni mağazamızda da bu özelliklerimizden taviz vermedik. Tüketicilerimizi merkeze alan ve son teknolojiyi en hesaplı şekilde sunmayı hedefleyen vizyonumuzla, teknolojiyi daha ulaşılabilir kılıp yatırımlarımızı sürdüreceğiz."  açıklamasını yaptı.

MediaMarkt mağaza sayısını 76'ya çıkardı!


Geri Dön