18 / 04 / 2024

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.



2019'da yeni ortaklık yapısıyla, yenilenen altyapısıyla ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterilerine hizmet veren Evidea büyümeye devam ediyor. Kadın tüketicilerin yoğun ilgisinin bulunduğu yeni Evidea mağazası “Burada her şey evim için” sloganıyla Çamsan Park AVM’de açıldı. 

Yeni Evidea mağazası, evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere kaliteli, kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla ev sahiplerinin beğenisine sunuyor. 

Ferah ve oldukça geniş Evidea mağazasını ziyaret edenler, çocuk ve yetişkin odaları için ilham verici dekoratif fikirler buluyor. 

“Burada her şey evim için” diyenlerin vazgeçilmez yeri Evidea, mağazalarında aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle müşterilerine alışverişin güvenli ve keyifli halini sunuyor. 5 yıl içinde 110 mağaza açmayı hedefleyen Evidea çoğunluk olarak AVM'lerde hizmet verecek. Ortalama 1600 metrekare büyüklüğündeki Evidea, keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Evidea'nın mağaza açılışları 2020'nin sonuna kadar Türkiye'nin lider alışveriş merkezlerinde gerçekleşecek.

Evidea'dan üç yeni mağaza!


Geri Dön