23 / 04 / 2024

Evidea çamsan avm

Evidea çamsan avm

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

AVM’de kazan-kazan modeli!

Düşük doluluk ve kepenk kapanma riski almak istemeyen Çamsan Park, AVM'de yeni bir model yarattı. Markalara özel kiralama koşulları sunan AVM, mağazalar ciro yaptıkça kazanacak...

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

Evidea çamsan avm Haberi

Evidea çamsan avm

2019'da yeni ortaklık yapısıyla, yenilenen altyapısıyla ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterilerine hizmet veren Evidea büyümeye devam ediyor. Kadın tüketicilerin yoğun ilgisinin bulunduğu yeni Evidea mağazası “Burada her şey evim için” sloganıyla Çamsan Park AVM’de açıldı. 

Yeni Evidea mağazası, evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere kaliteli, kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla ev sahiplerinin beğenisine sunuyor. 

Ferah ve oldukça geniş Evidea mağazasını ziyaret edenler, çocuk ve yetişkin odaları için ilham verici dekoratif fikirler buluyor. 

“Burada her şey evim için” diyenlerin vazgeçilmez yeri Evidea, mağazalarında aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle müşterilerine alışverişin güvenli ve keyifli halini sunuyor. 5 yıl içinde 110 mağaza açmayı hedefleyen Evidea çoğunluk olarak AVM'lerde hizmet verecek. Ortalama 1600 metrekare büyüklüğündeki...