28 / 03 / 2024

Friedmann Franchising International

Friedmann Franchising International

Tasarım, kalite ve markalaşma odaklı bir firma olarak kurulan; bebek, çocuk ve gençlerin ilgi alanlarına yönelik ürünler tasarlayan Çilek, uyguladığı franchise modeliyle konsept mağazalar açarak hem Türkiye’de hem de dünyada hızla büyümeye devam ediyor...

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Mustafa Diri tarafından kuruldu.

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Kadir Carda ve Mehmet Cemil Mazlum ortaklığında kuruldu.

Royalest Group Franchising Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Royalest Group Franchising Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yakar tarafından kuruldu.

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

Franchising sektörü koronavirüsten nasıl etkilendi?

Koronavirüs salgını nedeniyle hepimiz evlerimize çekilirken, pek çok işletme bu süreçten ağır darbe aldı. Bunların başında da yeme-içme sektörü geliyor. Peki franchising sektörü koronavirüsten nasıl etkilendi?

AVM sayısı arttı, franchising sektörü büyüdü!

20 yıllık süreçte zincir işletme sayısı 3 bin 500'e ulaştı. Bu zincirlerin yurdun dört bir tarafına yayılan şube sayısı da 65 bini buldu. Peki yeni yıl franchising sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Franchising sektörü büyümeye devam!

Franchising sektörü ekonomideki toparlanmanın olumlu havasından etkilenmiş vaziyette. Zincir markaların şube sayıları giderek artıyor. Dijitalleşmeye yatırım yapan markalar atılım içinde... 

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

Nalia 100 bin TL'ye franchising veriyor!

Adını Doğu Karadeniz'de hasat edilen mısırları korumaya yarayan ahşap yapıdan alan Nalia, franchising veriyor. Franchise giriş bedeli olarak girişimcilerden 100 bin TL alınıyor. Bir Nalia şubesinin ortalama yatırım maliyeti ise 1,7 milyon TL ile 2 milyon TL arasında değişiyor.

Franchising sektörü 50 milyar dolarlık ekosistem yaratacak!

Türkiye'de zincir işletmelerin toplam sayısı 2 bin 500'ün üzerinde. Bu işletmelerin toplamda 60 bin kadar şubesi bulunuyor. Franchising sektörünün 2018 yılında 50 milyar dolarlık bir ekosistem yaratması bekleniyor.

Friedmann Franchising International Haberi

Friedmann Franchising International


Bir dünya markası olan Çilek, bugün toplam 5 kıtada, 66 ülkede 444 satış noktasına sahip. Önümüzdeki dönemde de franchising modeli ile yeni mağazalar açmayı hedefliyor. Bebek, çocuk ve genç mobilyalarında uzman marka olan Çilek, halısından perdesine, cibinliğinden sandalyesine kadar oda atmosferini tamamlayan tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Çilek Franchising sistemi ile girişimci adayları uluslararası marka olan Çilek ailesinin bir üyesi olmakla kalmıyor, “Friedmann Franchising International’’ prensipleri ve 18 yıllık deneyim ile şekillenmiş karlı bir iş modeline ortak oluyorlar.


Yurtiçi ve yurtdışı girişimci adayları, doğru lokasyon seçiminden, mimari projelendirme ve uygulamaya, mağaza ve hedef kitlesi için uygun ürün karmasının belirlenmesinden, pazarlama ve iletişim desteğine kadar birçok konuda profesyonel Çilek satış ekibi tarafından ücretsiz destek alıyorlar.


Yurtdışı girişimci adayları ise Turquality® destekleri ile uygun...