25 / 04 / 2024

viaport venezia görselleri

viaport venezia görselleri

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 221 adet yatay ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından inşa edilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıçgösteriyor. Projede yer alan 221 adet yatay ofisin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kiptaş eski genel müdürlük binasının olduğu arazide inşa edilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia Ofisleri'nde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçirilen Viaport Venezia Ofisleri projesinin toplam arsa alanı 25 bin metrekare. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia ödemeleri!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde daire teslimleri Aralık 2014'de yapılacak. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia ödemeleri 'nin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Viaport Venezia satış ofisi nerede?

Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport venezia satış ofisi nerede, nasıl gidilir, konum ve iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz

Viaport Venezia görselleri!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı girişimi ile yükselen Viaport Venezia projesi Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. Viaport Venezia görselleri ilgili örnekler haberimizde yer alıyor

Bayrampaşa Viaport teslim tarihi!

Konut büyüklüklerinin 61 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Bayrampaşa Viaport teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak belirlendi...

Viaport Venezia örnek daire!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Viaport Venezia örnek daire fotoğrafları projeyi yakından incelemek isteyenler için yayınlanıyor

Viaport Venezia resimleri!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Viaport Venezia resimleri projeyi yakından incelemek isteyenler için yayınlanmış durumda

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede konumlandırılıyor; Eski Edirne Asfaltı, Metris Kavşağı, Küçükköy Gaziosmanpaşa'da yer alıyor...

Viaport Venezia yılbaşında açık mı?

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia yılbaşında açık mı? Viaport Venezia yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport Venezia 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Venezia AVM'ye ilk günden 20 bin ziyaret!

Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia'yı hizmete açtı. Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Viaport Venezia AVM hizmete girdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığında hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı hizmete girdi.

Viaport Venezia AVM kapılarını açtı!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın, açılışı 2 kez ertelenen AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 2.kez ertelendi!

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen hayata geçirilen Viaport Venezia AVM 31 Temmuz'da açılacak, Viaport Venezia AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

viaport venezia görselleri Haberi

viaport venezia görselleri



Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 221 adet yatay ofis bulunuyor. 



Topkapı-Habipler tramvay hattına yakın olan Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor.


Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ofislerin  tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre.



Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web :