18 / 04 / 2024

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?



" Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak? " sorusunu yanıtlamadan önce genel bilgilerden bahsedelim. Viaport Venezia AVM  2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. 


Türkiye'nin Venedik konseptiyle tasarlanan "ilk" yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. Projede 1 km'lik kanallardaki gondollar, İtalyan mimarisinin tüm detaylarının bir araya getiriyor. 


Viaport Venezia'da dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Projede Nike Factory Store, Adidas, Reebok, Vakko, 4G Gizia, La Gazetta, Superstep gibi toplam 142 mağaza bulunuyor. 


Viaport Venezia'da, San Marco Meydanı'nın yanında yer alan yeme içme alanları da sosyal yaşamın adresini değiştiriyor.


Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?


Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor. Outlet yaşam merkezi konseptinin öncüsü olan Viaport markası Avrupa Yakası'na taşınıyor. 


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy/İstanbul 


Gaziosmanpaşa İstanbul Viaport Venezia telefon:(0212) 618 10 84

Web adresi: http://www.viaportvenezia.com

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


Geri Dön