05 / 05 / 2024

Viaport Venezia künye

Viaport Venezia künye

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia AVM'de sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markalar yer alıyor. Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açıyor...

Viaport Venezia yılbaşında açık mı?

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia yılbaşında açık mı? Viaport Venezia yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport Venezia 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Viaport, Venezia ile iş dünyasını birleştirdi!

Viaport ve Vialand gibi Türkiye'nin en büyük projelerine imza atan Viaport, Venezia ile perakende sektörü ve iş dünyasını birleştirdi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kiptaş eski genel müdürlük binasının olduğu arazide inşa edilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia satılık!

Habipler - Topkapı Tramvay Hattı yanında yaşama geçirilen Viaport Venezia satılık ofis fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan ofislerin alanları 53 metrekareden başlangıç gösteriyor..

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa ofislerinde 339 bin TL'ye!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projedeki ofislerin alanları ise 53 metrekareden başlıyor ve de 202 metrekareye kadar çıkıyor.

Viaport Venezia Ofisleri projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofisleri projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlayarak 1 milyon 270 bin liraya kadar çıkıyor. Proje Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor.

Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkesi Venedik’e tatile gönderiyor!

İstanbul’da Venedik’te yaşar gibi yaşamak isteyenler için daire fiyatları 380 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 546 bin TL’ye kadar çıkıyor. Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkese Venedik tatili hediye ediyor...

Viaport Venezia satılık!

Viaport Venezia satılık daire fiyatları ile ilgili tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede, toplamda 900 konut yer alıyor.

Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor!

Venedik ' i ofis sahiplerinin işine de getirecek olan Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 329 bin liradan başlıyor, 1 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor...

Viaport Venezia künye Haberi

Viaport Venezia künye


VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açıyor. 


Viaport'un Kurtköy'de hayata geçirdiği outlet konseptinin hayat bulduğu projede 180 mağaza yer alıyor. Viaport Venezia AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM'nin içerisinde sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaları bulunuyor. Yatırım değeri açısından Türkiye’nin ilk beş projesinden biri olan Viaport Venezia projesinde yürüyüş yolları ve sokak aralarında genişliği 8-12 metre olan su kanalları yer alıyor.





70 bin metrekare kiralanabilir alanın bulunduğu Viaport Venezia AVM ziyaretçilerine yapay gökyüzü  ile kapalı ortamda açık havada alışveriş hissi yaşatacak.



Viaport Venezia AVM ulaşım:

Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy Gaziosmanpaşa İstanbul





Viaport Venezia AVM'ye nasıl gidilir?

TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne...