20 / 04 / 2024

viaport venezia projesi ödeme planı

viaport venezia projesi ödeme planı

Satışların devam ettiği Viaport Venezia projesinde başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi. Projede teslimler Aralık 2014'te yapılacak...

Viaport Venezia'da sona gelindi!

Viaport Venezia projesi içerisinde yer alan alışveriş merkezi Nisan 2015'te kapılarını açmaya hazırlanıyor. 180 adet mağazadan oluşacak AVM'nin yüzde 68'inin kiralaması tamamlandı. Venezia, marka karması ile İstanbullular'a doyumsuz alışveriş keyfi sunaca

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. 221 yatay ofisin bulunduğu Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinin metro durağı inşaatı başladı!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesi, Mahmutbey metro hattından direkt bağlantı alıyor. Alışveriş merkezinin altından geçecek olan durağın inşaatı, Viaport Venezia projesinin satış ofisinin bulunduğu araziden başladı...

Viaport Venezia metrosunun inşaatı başladı!

Viaport Venezia projesine direkt durak alacak olan Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunun inşaatı Viaport Venezia Satiş Ofisi'nin bulunduğu noktada başladı. Viaport Venezia projesi, Mahmutbey metro hattından direkt bağlantı alıyor

viaport venezia projesi ödeme planı Haberi

viaport venezia projesi ödeme planı

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Viaport Venezia projesi, Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak adlandırılan 5 bloktan meydana geliyor.


İtalya'nın Venedik kentinden örnek alınarak tasarlanan Viaport Venezia, su kanalları üzerinde inşa ediliyor. Projede yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan konut bedelinin yüzde 20'sinin ödemesi teslimlerde gerçekleşiyor. Geri bedel ise yüzde 0,65 faiz oranıyla 108 ay taksitlendiriliyor.



Venezia Viaport'ta taksitlerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. Proje, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım ortaklığı tarafından yaşama geçiriliyor. Projede yer alan konutların satışlarına devam edilmekte.


İçerisinde otel, AVM, konut ve ofislerin bulunacağı Gaziosmanpaşa Viaport Venezia, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 2 bin 200 daireden meydana geliyor.


Kiralanabilir alanı...