24 / 04 / 2024

villa viya daire fiyatları

villa viya daire fiyatları

Villa Viya Evleri 'nde fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor, 3 oda 1 salon ikiz villa ile 3 oda 1 salon müstakil villaların bulunduğu Villa Viya 'nın teslimleri hemen gerçekleşiyor...

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

İstanbul'da daire fiyatına villa! Hem 0 hem de 3+1!

İstanbul Silivri Çantaköy'de hayata geçirilen Zeytinli Köy projesinde 34 adet müstakil villa yer alıyor. Söz konusu proje "Daire fiyatına villa" sloganıyla lanse ediliyor...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Turizmin yeni trendi: villa kiralama!

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Liv Marine Yakuplu'da daire fiyatına villa yaşamı!

Liv Marine Yakuplu'da daire fiyatına villa yaşamı sunuluyor. Liv Marine Yakuplu projesi, sahile 250 metre yakınlıkta olacak...

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

A And J Yatırım Silivri projesi ile 440 villa yapacak!

Arap kökenli A And J Yatırım, Silivri Balaban'da villa projesine hazırlanıyor. A And J Yatırım Silivri projesinde 440 villa ve 10 daire olacak...

Ajda Pekkan, Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye daire aldı!

Ajda Pekkan 4 yıl önce Bodrum'dan 1.2 milyon Euro'ya lüks bir villa almıştı. Bir süre önce bu evi sattı. Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye havuzlu penthouse daire aldı. 600 metrekarelik evin bir odasını kedi ve köpeklerine ayırdı.

Vakıflar 42 milyon TL kira geliri elde etti!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2015 yılında 32 adet taşınmazı kat karşılığı yöntemiyle değerlendirerek daire, dükkan, büro villa, apart daire ve özel okul olarak 105 adet taşınmaz elde etti. Vakıflar aynı dönemde 42 milyon TL de kümülatif kira geliri elde et

villa viya daire fiyatları Haberi

villa viya daire fiyatları


Kopuz Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Villa Viya Evleri 'nin satış süreci devam ediyor. Proje İstanbul Şile'de yükseliyor. 


23 dönüm alan üzerine yayılan Villa Viya Şile projesi 52 villadan meydana geliyor. Villa Viya 'da; 3 oda 1 salon ikiz villa ile 3 oda 1 salon müstakil villalar bulunuyor.


Villa Viya fiyatları:

162 metrekarelik 3 oda 1 salon ikiz villalar 450 bin liradan;

168 metrekarelik 3 oda 1 salon müstakil villalar 500 bin liradan alıcılarını bekliyor.


Şile Villa Viya 'da; çocuk ve yetişkin havuzları, peyzaj alanları, yürüyüş yolları, araç yolları gibi alanlar bulunuyor.


Kopuz Villa Viya projesinin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, projeden 2 yıla kadar sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Şile Villa Viya 2 Mart 2015 tarihli fiyatları için tıklayın


Telefon: 0533 346 79 54

Web adresi:...