19 / 03 / 2024

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

Firma: Acarlar Şirketler Topluluğu

Proje: Acar Vadi Çubuklu

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 



İstanbul'da 1980'li yıllardan beri villa trendinde öncü markalardan olan Acarlar Şirketler Topluluğu, villa deneyimlerini bahçe katta villa ve daire şeklinde konumlandırdığı Acar Vadi projesine taşıyor. Acarlar Şirketler Topluluğu, Beykoz Acarkent'te bahçeli villa trendine yeni bir bakış açısı kazandırıyor. 

Acar Vadi projesi doğa parklarının yanı başında yükseliyor. Proje; sosyal, ticari, eğitim ve colesium imkanları arasında konumlanıyor.

Acar Vadi'de çocuk oyun alanları, peyzaj alanları ve yürüyüş alanları yer alıyor. Projede brüt ve net metrekare farkları yüzde 8 olarak belirlendi. Projede yer alan 3+1 villalar 250-300 metrekare, 4+1 villalar 300-350 metrekare büyüklüğe sahip.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

Acar Vadi'de yer alan villalar bahçelerle çevriliyor ve her odadan çıkışlı teras balkonları bulunuyor. 

Villalarda, 52 metrekare salon, 21 metrekare mutfak, 46 metrekare giyinme odalı ebevyn suit, 21'den 30 metrekareye kadar değişiklik gösteren insuit yatak odaları, 30 metrekareden 40 metrekareye kadar değişiklik gösteren teras balkonlar yer alıyor. 

Aynı zamanda villalarda, merkezi ısıtma, ankastre beyaz eşyalar, ısı pay ölçer, split klima, çamaşır odası, su deposu, hidrofor, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve güvenlik sistemleri, kapalı – açık otopark ve depo alanları yer alıyor. Acar Vadi’de aidatlar metrekare başına 2-3 TL seviyesinde seyrediyor. 

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, Acar Vadi villalarının Etiler & Levent & Ulus & Kadıköy gibi bölgelerinde geniş dairelere alışmış ancak, yapıların eskiliğinden ve deprem tehditinden dolayı kaçış planları yapanların tercihi olduklarına dikkat çekti.

Bilge Özdemir, konut teslimlerinin hemen yapıldığı ve kat mülkiyet tapuları hazır olan, Acar Vadi projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabilineceğini de dile getirdi.

Web: http://www.acarvadi.com/


projeye sor



Geri Dön