20 / 04 / 2024

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satılık!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satılık!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesi yarın satışa çıkıyor...




Kiptaş Vadi Tepe Evleri projesi İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.  Kiptaş  Vadi Tepe Bahçeşehir projesi yarın saat 10.30'da  Kiptaş  Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan bir lansmanla birlikte satışa çıkarılıyor.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satılık daire bilgisinden önce proje detayları hakkında bilgi verelim. 4 bin konutun inşa edileceği Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesinde cami, ticari alanlar ve sosyal alanlar da bulunuyor.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon gibi daire alternatiflerinden oluşuyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesi için 0212 510 98 98 numaralı telefonu arayarabilirsiniz.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri projesinde binalar 5 ve 20 kat arasında değişen yüksekliklerde tasarlandı. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödemeleri düşük faiz oranlarıyla kredili olarak yapılabiliyor.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiklik gösteriyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesinde kampanyalı satışlar yapılacak. 



Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim

Telefon : 212 510 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön