28 / 03 / 2024

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesi 23 Ekim Çarşamba günü görücüye çıkıyor. Proje İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak...




Kiptaş tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Bahçeşehir ilçesinde hayata geçirilecek olan Vadi Tepe Bahçeşehir projesi 23 Ekim Çarşamba günü görücüye çıkıyor.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri'nin tanıtımı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve  KİPTAŞ  Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenecek olan basın toplantısında yapılacak.  Kiptaş  Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan lansman saat 10.30'da başlayacak.


18 yıllık deneyimi ile hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemeyi planlayan Kiptaş, Bahçeşehir'de yapımına başlayacağı Vadi Tepe Evleri'nde 4 bin konut tasarlıyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesinde daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak inşa edilecek. Vadi Tepe Bahçeşehir Konutları'nda dairelerin yanı sıra cami, sosyal ve ticari alanlar da yer alacak.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri'nde konutların bulunduğu bloklar 5 ve 20 katlı olarak tasarlandı. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir fiyatları kapsamında dairelerin metrekaresi 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Konut satışları için çeşitli kampanya seçeneklerinin sunulması beklenen Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı na göre düşük faiz oranları ile banka kredili ödemeler yapılabilecek.


 Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri'nin sosyal alanları arasında yürüyüş yolları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları yer alacak. 


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Telefon : 0212 510 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com/


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön