25 / 04 / 2024

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı kapsamında çeşitli kampanyalar düşünülüyor. Ayrıca Vadi Tepe Bahçeşehir'den ev sahibi olmak isteyenler düşük faiz oranları ile banka kredisi de kullanabiliyor...




18 yıllık deneyimi ile yaşama kattığı projelerine bir yenisini daha ekleyen Kiptaş, İstanbul Bahçeşehir'de Vadi Tepe Bahçeşehir projesine hazırlanıyor.  Kiptaş  Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve  KİPTAŞ  Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla 23 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısında satışa çıkacak. Kiptaş Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan lansman saat 10.30'da başlayacak.


Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir Konutları 4 bin adet daireden meydana geliyor. Ayrıca Vadi Tepe Bahçeşehir projesi içerisinde cami, ticari birimler ve sosyal yaşam alanları da yer alacak. Projenin sosyal yaşam alanları arasında yürüyüş yolları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları yer alacak. 


Blokların 5 ve 20 kattan oluşacağı Kiptaş  Vaditepe Bahçeşehir  Konutları'nda evlerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak inşa edilecek. 


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı na göre dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Kiptaş'ın sunacağı özel ödeme kampanyalarının yanı sıra Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı nda düşük faiz imkanı ile banka kredili taksitli ödemeler de yapılabilecek. 



Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Telefon : 0212 510 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com/


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön