19 / 04 / 2024

Villa Viya Konutları

Villa Viya Konutları

Villa Viya'da kalan 6 villanın satışları, 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Villa’de Piar’ın yüzde 55'i satıldı!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’da satışlar devam ediyor. Proje dahilinde yer alan konutların yüzde 55'i satıldı. 

Villa’de PIAR satışa çıktı! Yeni proje!

Arizon Yapı tarafından Silivri'de hayata geçirilen Villa’de PIAR, projesinin ilk etabında yer alan konutlar uygun ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Demir Country Konutları fiyat!

Demir Country Konutları fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 5+1 villa şeklinde dairelere yer veriliyor...

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

Kanal İstanbul'a villa tipi konutlar geliyor!

Çılgın projeler arasında ver alan ve yapımı muammaya dönen Kanal İstanbul'la ilgili yeni şehrin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Villa inşaat maliyeti 2017!

Villalar kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, havuzlu, bir ya da birden fazla kata sahip konutlar oluyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Villa Viya Konutları Haberi

Villa Viya Konutları

Şile'de hayata geçirilen Villa Viya Kopuz Şirketler Grubu imzası taşıyor. Proje 23 dönümlük arazi üzerinde ikiz ve müstakil villa tipinde 52 konuttan oluşuyor.


6 adet villanın kaldığı Villa Viya Evleri'nde, 3+1 müstakil villalar 375 bin TL, 3+1 ikiz villar ise 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan konut tutarı 24 ay vadelendirilebiliyor.



Villa Viya Konutları, 2 tane açık yüzme havuzu ve 4 tane çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, özel bahçe ve peyzaj, dinlenme alanları, site içi araç yolları, her villaya özel otopark ve misafir otoparkı, 24 saat güvenlik gibi imkanları içinde bulunduruyor.

Şile Villa Viya, İstanbul'a 30 dakika mesafe'de yer...