26 / 04 / 2024

Viraistanbul Kavaklı telefon

Viraistanbul Kavaklı telefon

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Kavaklı Azur Marmara telefon!

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı bölgesinde yükselen Azur Marmara projesinde daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı satış fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. Gül Proje imzası ile inşa edilen projede 30 ay taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Kavaklı Viraistanbul Konutları ödeme planı!

Kavaklı Viraistanbul Konutları projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraistanbul Konutları projesinde daireler 218 yılının sonunda teslim ediliyor...

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık!

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraİstanbul Evleri projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Viraİstanbul Kavaklı daire fiyatları!

Viraİstanbul Kavaklı daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta olan projenin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Vira İstanbul Kavaklı'da teslimler Aralık 2018'de!

Beylikduzü Kavaklı bölgesinde bin 156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Viraistanbul projesine başlayan Gül Proje, Beylikduzü Belediyesi ile birlikte yapılacak projeye 630 milyon liralık yatırım yapacak.

Gül Proje Viraistanbul Evleri teslim tarihi!

Gül Proje Viraistanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirlendi. Beylikdüzü Kavaklı'da yükselen Viraistanbul Evleri'nde 30 ay vade farksız ödeme seçeneği yer alıyor...

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi!

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Kavaklı Viraistanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Viraİstanbul Kavaklı Evleri satış ofisi!

Viraİstanbul Kavaklı Evleri satış ofisi iletişim için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim!

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim için 444 94 85 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bugün basına tanıtılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje Gül Proje imzası ile hayata geçiriliyor.

Aqua Kavaklı satış ofisi!

Konum bilgisine göre TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı satış ofisi telefon numarası 0212 876 15 80 olarak belirlendi.

Viraistanbul Kavaklı telefon Haberi

Viraistanbul Kavaklı telefon


Beylikdüzü Belediyesi ile Gül Proje tarafından hasılat paylaşımı modeliyle yükselen Viraistanbul projesi Beylikdüzü'nde Kavaklı'da inşa ediliyor. Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Viraistanbul Beylikdüzü projesi 92 bin metrekare alanda inşa edilecek. Viraistanbul projesinin 74 bin 500 metrekare alanı peyzaj ve sosyal donatı alanlarına ayrılıyor. Viraistanbul projesinde 1.156 adet daire ve 39 cadde mağazası olacak.


Viraistanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Viraistanbul Beylikdüzü'nde 30 ay sıfır faizle ya da banka kredisi kullanarak ödeme imkanları sunuluyor.


Viraistanbul Beylikdüzü projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL'den başlayarak değişiyor. 17 blok olarak tasarlanan Viraistanbul projesinde konut teslimlerinin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor.



Viraistanbul Gül Proje iletişim

Telefon:...