26 / 04 / 2024

Vista Garden nerede

Vista Garden nerede

Üç farklı daire tipinin yer aldığı butik bir proje olan Vista Garden'da örnek daire olarak 165 metrekare büyüklüğündeki 3+1 ara katı seçildi. Ekim 2014'te teslimi planlanan Vista Garden'ın yüzde 65'i yeşil alan olarak ayrıldı.

Vista Garden örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nün merkezinde hayata geçirilen Vista Garden projesinin örnek dairesi ziyarete açıldı. Üç farklı daire tipinin yer aldığı butik bir proje olan Vista Garden'da metrekare birim fiyatı 2 bin 454 lira...

Vista Garden'da 9 Nisan'a kadar yüzde 15'lik indirim var!

Vista Garden projesinde, 9 Nisan Cuma gününe kadar sürecek bahar kampanyasından daire almak isteyenlere nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirim avantajına ek yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Gül İnşaat Vista Garden'da firma bünyesinde 12 aya varan vade imkanı!

9 Nisan Cuma gününe kadar geçerli olacak uygulamaya göre Vista Garden'dan daire almak isteyenler, nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirim avantajına ek yüzde 5 indirimden daha yararlanıyor.

Vista Garden projesinde yüzde 15 bahar indirimi!

GÜL İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vista Garden projesinde, sınırlı bir süre için indirimli bahar fırsatı başladı. 9 Nisan Cuma gününe kadar geçerli olacak uygulamaya göre Vista Garden projesinde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Vista Garden'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Vista Garden'dan daire almak isteyenler arasında konut bedelinin yarısını peşin verenler ise kalan tutan banka kredisi çekmeden 12 aya kadar şirket bünyesinde vadelendirebilecek. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Vista Garden’da yüzde 10+5 bahar fırsatı!

İstanbul Beylikdüzü’ nün merkezinde hayata geçirilen Vista Garden projesinde, sınırlı bir süre için indirimli bahar fırsatı başladı. Vista Garden’da 3+1’lerin m2 fiyatı 2.454 TL’den, 6+2 dublexlerin m2 fiyatı ise 2.050 TL’den başlıyor

Vista Garden'da fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor!

7 blokta toplam 78 daireden oluşan projenin yaklaşık yüzde 65'ini yeşil alan oluşturuyor. Ekim 2014 'te teslimi planlanan Vista Garden'da daireler 355 bin TL'den başlıyor.

Gül inşaat Vista Garden’da 355 bin liraya! Yeni proje!

İstanbul Beylikdüzü’ nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı doğuyor. Ekim 2014’ te teslimi planlanan Vista Garden’ da daire fiyatları 355 bin TL’den başlıyor.

New Garden Eryaman 3. Etap'ta 3+1'ler Ekim sonunda kadar 3.5 milyon TL'ye! 

New Garden Eryaman projesinde Ekim ayının sonuna kadar 3+1 dairelerde büyük fırsat sunuluyor. Peki New Garden Eryaman nerede? İşte detaylar...

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

DAP YAPI Garden Hills nerede? Konum bilgisi!

DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Trio Garden nerede?

Trio Garden nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Trio Garden nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Siena Garden Ulukent nerede?

Toplam 105 adet daireden oluşan Ulukent Siena Garden projesi EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığında hayata geçiriliyor.   Peki Siena Garden Ulukent nerede?

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

Esenyurt İst Garden nerede?

2 bloktan meydana gelen Esenyurt İst Garden projesi Bayburtlu İnşaat imzası taşıyor. Projede 200 daire yer alıyor. Peki, Esenyurt İst Garden nerede?

Hak Residence Garden Evleri nerede?

Hak Group Construction imzasıyla hayata geçirilen proje de daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Peki Hak Residence Garden Evleri nerede?

Hak Residence Garden nerede?

Hak Residence Garden'da 120 adet daire ve 2 delux villa yer alıyor. Hak Group Construction imzası taşıyan proje 4 bin 100 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Hak Residence Garden nerede?

Beylikdüzü Vista Garden'da son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Rose Garden Gürpınar nerede?

Rose Garden Gürpınar nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gül İnşaat imzası taşıyan Gürpınar Rose Garden projesi toplam 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor

Metro Garden AVM Çekmeköy nerede?

Metro Garden AVM Çekmeköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Kapılarını bugün açan Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edildi.

Vista Konakları Beylikdüzü nerede?

Vista Konakları Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salondan oluşuyor.

Vista Garden nerede Haberi

Vista Garden nerede


Gül İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nün merkezinde hayata geçirilen Vista Garden projesinin örnek dairesi ziyarete açıldı. Üç farklı daire tipinin yer aldığı butik bir proje olan Vista Garden'da örnek daire olarak 165 metrekare büyüklüğündeki 3+1 ara katı seçildi. Ekim 2014'te teslimi planlanan Vista Garden'ın yüzde 65'i yeşil alan olarak ayrıldı. 5'er ve 6'şar katlı toplam 7 bloktan meydana gelen Vista Garden'da üç farklı tipte 78 daire yer alıyor. 

Projedeki 3+1 bahçe katı daireler 120 metrekare, 3+1 ara kat daireler 165 metrekare, soyunma odalı 6+2 dublexler ise 270 metrekare büyüklüğe sahip. Vista Garden'da 3+1'lerin metrekare fiyatı 2454 TL'den, 6+2 dublexlerin metrekare fiyatı ise 2050 TL'den...