16 / 04 / 2024

VitrA ile İNTES

VitrA ile İNTES

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ozan: "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.

İNTES Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile protokol imzaladı!

İNTES ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında iş birliği protokolü imzalandı...

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

VitrA’nın akıllı teknolojileri ile banyolarda maksimum hijyen sağlıyor!

Evde hijyenin banyodan başladığını bilen kadınlar, VitrA’nın geliştirdiği akıllı teknolojileri tercih ediyor. VitrA, hijyenden ödün vermeyen çözümleriyle, banyoların temizliğini kolaylaştırırken, zamandan da kazandırıyor.

VitrA, PRO Color Aqua ile kaymaz zemin çözümleri sunuyor!

VitrA, özellikle SPA ve havuzlarda, kaymayan zeminler yaratmak isteyenlere, PRO Color Aqua ve Poolwood adını verdiği karo serilerini öneriyor.

Sinop Boyabat YBO, VitrA ve Artema ile yenilendi!

Eczacıbaşı Hijyen Projesi kapsamında, Sinop Boyabat YBO yenilendi. Çalışma ile okulda derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema’nın ürünleriyle donatıldı.

Kentsel tasarım planları şehirlere entegre edilmeli!

VitrA'nın 2016 yılında geliştirdiği, kentlerin ihtiyaç, beklentilerine odaklanan "VitrA ile Kentin Hayalleri" tartışma dizisinin ikinci buluşması Adana'da gerçekleşti.

VitrA ile Hayallerini Tasarla Yarışması başladı!

Yaşamı güzel kılan her yeniliğin önce bir hayalle başladığına inanan ve müşterilerini hayal kurmaya davet eden VitrA’nın VitrA ile Hayallerini Tasarla temalı reklam filmi gösterimi ve yarışması, eş zamanlı olarak başladı.

VitrA ile İNTES Haberi

VitrA ile İNTES

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Zeki Şafak Ozan, "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.


VitrA Karo, yetkili servislerinde çalışan seramik döşeme uzmanlarının, Mesleki Yeterlilik Kurumu'nun (MYK) sınavına girip Mesleki Yeterlilik Belgesi alması için gerekli adımı attı.


Zeki Şafak Ozan, sınavı düzenlemeye yetkili Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Türkiye Mesleki Yeterlilik Merkezi (Türkiye MYM) İktisadi İşletmesi yöneticileriyle bir araya gelerek, iş birliği sözleşmesini imzaladı.


Toplantıda yaptığı konuşmada Ozan, bugün imzaladıkları protokolle başlayacak iş birliğinin, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ettiğini söyledi.


Kuruluşlarından bu yana, kalite ve teknolojiye yatırım yaparak rakiplerinden farklılaştıklarını belirten Ozan,...