26 / 04 / 2024

Vitra Notte duş

Vitra Notte duş

Duş işlevine Bluetooth bağlantılı müzik sistemi, beyaz cam panel arkasında gizli saklama alanı, aydınlatma ve masaj gibi ekstra özellikler ekleyerek, aynı zamanda keyifli bir yıkanma alanı yaratıyor.

Vitra yeni ürünü Combo'yu tanıttı!

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

Vitra Ocean Seramik duş teknesi ile daha güvenli banyolar!

Ocean Seramik Duş Teknesi, 4 cm’lik yüksekliği ve kaymayı engelleyen yüzeyi sayesinde, engelli, yaşlı ve çocukların kullanımını kolaylaştırıyor. Çakıltaşı deseni, tasarıma doğal ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

VitrA Veo ile yıkama ve yıkanma bir arada!

Veo’nun 120 x 90 cm boyutlarındaki yıkanma alanına, duş kolonu, oturma bölümü ve çekmeceli çamaşır sepeti dahil edilebiliyor. Çokamaçlı ve kullanışlı VitrA Veo, banyolara fonksiyonellik katıyor.

Vitra Notte ile özgür ve keyifli banyolar!

Duş işlevine Bluetooth bağlantılı müzik sistemi, beyaz cam panel arkasında gizli saklama alanı, aydınlatma ve masaj gibi ekstra özellikler ekleyerek, aynı zamanda keyifli bir yıkanma alanı yaratıyor.

Oğuz Gündoğdu: Deprem Marmara'yı harekete geçirecek özellikte değil!

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, "Ege Denizi'ndeki deprem sürpriz değil, Marmara'yı da böyle direkt tetikleyip harekete geçirecek özelliği yok" dedi.

Vitra yeni duş kanalı V-Flow'u tanıttı!

VitrA'nın yeni V-Flow duş kanalı, duş alanında kesintisiz, estetik ve modern görünüm sağlayarak banyonun şıklığını tamamlıyor. Neredeyse "görünmez olan" V-Flow duş kanalıyla suyun süzülüp gidişi bile farklı...

VitrA, “güvenli banyonu kendin yarat”!

VitrA, pratik bir ürünle, yıkanma alanlarının daha güvenli hale getirilmesini sağlıyor. VitrA İnovasyon Merkezi’nde geliştirilen VitrA Kaydırmaz, akrilik yüzeylere kaydırmazlık özelliği kazandıran, doğal malzeme katkılı solüsyon içeriyor...

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor.

Çanakkale Belediyesi, ücretsiz çamaşır ve duş merkezi açtı!

Çanakkale Belediyesi'nin öğrenciler, dar gelirli ve korunmaya muhtaç kişilerin ücretsiz olarak faydalanması için açtığı duş ve çamaşır yıkama merkezi faaliyete geçti. Merkez Barbaros Mahallesi Troya Caddesi üzerinde yer alıyor...

VitrA Rim-ex kolay temizliğin formülünü sunuyor!

VitrA’nın, banyolarda yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Rim-ex sayesinde, yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarihe karışıyor. VitrA Rim-ex kolay temizliğin formülünü sunuyor.

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra’ nın, küçük büyük bütün banyo alanlarında kullanılabilen Shift+ banyo mobilyaları, modülerliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.

Vitra 4. kez Milano Fuarı’ndaydı!

Vitra 8 - 13 Nisan tarihlerinde 4. kez Milano Fuarı’ ndaydı. VitrA’ nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda sergilendi.

Vitra, Red Dot’tan 2 ödülle döndü!

VitrA’ nın 2 karo serisi; dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, “ Ürün Tasarımı ” kategorisinde ödül kazandı.

Vitra Notte duş Haberi

Vitra Notte duş

VitrA, tüm mekânlara entegre edilebilen Notte kompakt duş ünitesiyle, banyolara özgürlük getiriyor. Nexus Product Design tasarım ekibinin imzasını taşıyan Notte; geniş cam bölmeleriyle, genellikle duvarlar arasına konumlandırılan yıkanma alanlarını özgürlüğe kavuşturuyor. Duş işlevine Bluetooth bağlantılı müzik sistemi, beyaz cam panel arkasında gizli saklama alanı, aydınlatma ve masaj gibi ekstra özellikler ekleyerek, aynı zamanda keyifli bir yıkanma alanı yaratıyor. Yatak odasında da istenilen yere yerleştirilebilen ve şık tasarımıyla öne çıkan Notte; 160x90, 120x90 ve 90x90 cm ebadındaki mat siyah ve gri alüminyum çerçeve alternatifleriyle...